مدیرعامل شرکت مهار سیستم گفت: تولید سیستمهای کنترل توزیع نیروگاهها تحت عنوان (DCS) در داخل، ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی در بر دارد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، آقای افشین مولایی در حاشیه آئین ورود سه شرکت دانش بنیان به سبد سرمایه گذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این سیستم ها، سیستمهایی هستند که در حوزه سخت افزار، الکترونیک، مخابرات و نرم افزار، فرآیند تولید صنایع بزرگ و کوچک را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه صنایع نیروگاهی، جزو صنایع بزرگ است گفت: قرار است سیستم کنترل توزیع نیروگاه را در یکی از نیروگاه ها، مستقر کنیم.
آقای مولایی با اشاره به آغاز کار مرحله مهندسی این نیروگاه افزود: در این مرحله، ۴ میلیارد تومان هزینه خواهد شد.
وی اضافه کرد: در صورت موفقیت این محصول، بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار صرفه جویی ارزی خواهد داشت و پس از اتمام کار، کل هزینه مشخص خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مهار سیستم گفت: نیروگاه مورد نظر در اهواز، یک نیروگاه قدیمی و با سابقه است و سیستم کنترل توزیع نیروگاه در آن فرسوده شده است.
مولایی افزود: تطبیق فناوریهای خارجی با این نیروگاه از نظر مالی و زمانی طولانیتر از سیستمهای داخلی است.
وی گفت: ما کار ارتقاء و به روز رسانی این نیروگاه را انجام میدهیم و این اقدام، ضرورتی برای تولید نیروگاه است و در ظرفیت آن اثری نخواهد داشت.
مولایی ادامه داد: در بخش نیروگاهی، بخش خدمات سیستمهای کنترل توزیع (DCS) بومی شده است، اما تجهیزات اصلی یا (PLC) بومی نشده است.
وی گفت: گام نخستی که برداشته شده این است که سیستمهای (PLC) مبتنی بر تبدیل مواد اولیه به سیستم، در این نیروگاه تحقق یابد.