به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای منصور غلامی در اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی حرکت که در سالن همایشهای دانشگاه علم و صنعت برگزار شد افزود: در سالهای گذشته شاهد شور و حرارت حضور دانشجویان در جشنوارههای مختلف دانشجویی در دانشگاههای کشور بودیم که متأسفانه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، این شور و حرارت در دانشگاههای کشور وجود ندارد، اما از طریق سیستم برخط و به صورت اینترنتی فرصتی ایجاد شده است تا بصورت مجازی از این ظرفیتهای علمی در دانشگاههای کشور بهره ببریم.
وی افزود: این جزو دستاوردهای علمی و فناوری کشور است و این ظرفیت بزرگ در عرصه مجازی را باید ارتقا دهیم و حتی در سالهای آینده باید بتوانیم از طریق اینترنت و بصورت مجازی شاهد برگزاری جشنوارههای دانشجویی باشیم.
وی افزود: انجمنهای علمی- دانشجویی ظرفیتهای خوبی را در دانشگاههای کشور ایجاد کرده و فعالیتهای علمی ارزشمندی انجام داده اند بنابراین باید در محیط دانشگاه فعالیت انجمنهای علمی توسعه پیدا کند و علاوه بر یافتههای آموزشی باید به فکر توسعه یافتههای ذهنی، نوآوری و خلاقیت که ویژگی ذهن خلاق جوانان است باشیم.
آقای غلامی با بیان اینکه باید مشارکت در افکار و ایدههای علمی را در قشر دانشگاهی توسعه دهیم تأکید کرد: به تکامل رسیدن و بهره وری از ایدههای علمی دانشجویان میتواند بخشی از دستاوردهای علمی دانشجویی باشد که باید این موضوع در دانشگاهها توسعه پیدا کند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ما در کشورمان رشد و توسعه علمی از جنبههای مختلف را شاهد بودیم و هم اکنون جایگاه خوبی در بین کشورهای دنیا داریم، اما باید در عرصه فعالیتهای دانش بنیان و توسعه مراکز رشد و توسعه زیست بوم علمی بتوانیم فعالیت گسترده تری داشته باشیم، زیرا در یک سال گذشته که کشور درگیر ویروس کرونا بود، شاهد بودیم که شرکتهای مبتنی بر علم و دانش توانستند فعالیتهای تأثیرگذاری انجام دهند.
وی گفت: جریان دانش باید به سمت جامعه شکل بگیرد و از این جریان علمی باید حمایت شود و استادان و مسؤولان دانشگاهی باید بستری را برای فعالیت گستردهتر دانشجویان و انجمنهای علمی در عرصه علم فراهم کنند تا با هم افزایی، بخشی از کاستیها برطرف شود.