عامل سرطان همواره ارثی و ژنتیکی نیست برخی مواقع ، علت آن، عادت های نامناسب روزانه و تغذیه غلط است.
۵ اشتباه رایج در آشپزی که انسان را به دام سرطان میاندازد:
- اضافه کردن نمک به روغن داغ
با اضافه کردن نمک به روغن داغ نقطه دود روغن کاهش پیدا میکند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا میشود.
- حرارت دادن عسل در آب جوش
باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال میشود. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
- کباب کردن گوشت
برای کباب کردن گوشت از دستگاههای الکتریکی مولد گاز استفاده کنیم نه زغال
- استفاده از رب گوجهفرنگی کپکزده
اشتباهی که مرتکب میشوید، قسمت کپکزده را با قاشق جدا و بقیه رب را مصرف میکنید، غافل از اینکه سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده است
این سم بیشتر با عنوان آفلاتوکسینها شناخته میشود و استفاده از آن در طولانی مدت باعث سیروز کبدی میشود.
- استفاده از ظروف پلاستیکی در ماکروویو
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایع و مواد غذایی در دمای بیش از ۴۰ درجه سانتیگراد در ماکروویو، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطانزایی به نام استایرن میشود.