مدتی هست قیمت مرغ و مقدار و نحوه عرضه و توزیع آن در بازار، دغدغه مردم شهرستان ساوه شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در استان مرکزی ۵۹۰ واحدمرغداری گوشتی فعالیت میکنند که تولید انها تقریبا ۳۵ درصد بیشتر از نیاز استان است با این وجود مدتی هست مردم از قیمت بالای مرغ و تشکیل صفهای طولانی گلایه دارند .
بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور مقرر شده گوشت گرم مرغ با قیمت ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان بدست مصرف کننده برسد، اما آن چیزی که این روزهای در بازار مشاهد می شود چیزی غیر از این است.
مدیر جهاد کشاورزی ساوه بابیان اینکه هیچ مشکلی برای تامین مرغ شب عید نداریم گفت: مرغ لازم در مرغداری های شهرستان ساوه وجود دارد و مردم نباید نگران کمبود این مایحتاج خود باشند.
شریفی در خصوص قیمت خرید و عرضه ی مرغ نیز اضاافه کرد: براساس نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار کشور قیمت خرید مرغ زنده از مرغداری ها 14200 تومان تعیین شده که ما هر بر اساس این قیمت در حال خرید هستیم که به قیمت 21400 تومان پس از کشتار به بازار جهت مصرف عرضه می کنیم.
سرپرست اداره صمت شهرستان ساوه نیز گفت: وظیفه ی تولید و عرضه ی مرغ با اداره جهاد کشاورزی ست و براساس دستورالعمل وزراتخانه کار بازرسی به قیمت عمده فروشی ها و خرده فروشی ها با بازرسان اداره صمت است
رضایی افزود: اختلاف قیمت مرغ در ساوه با دیگر شهرها ی کشور موجب شده تا در حوزه تامین مرغ با مشکلاتی مواجه شویم که این موضوع از طریق اداره جهاد کشاورزی با مرغداران در حال هماهنگی برای تامیم مرغ مورد نیاز است.
او اضافه کرد: در این ایام بیشترین بازرسی ها معطوف به نحوه توزیع و عرضه مرغ گرم در ساوه بوده است و خروج مرغ زنده و کشتار شده از شهرستان تحت هر عنوانی ممنوعیت دارد .
مرغداران ساوجی نیز با گلایه از قیمت پایین خرید مرغ توسط جهاد کشاورزی، بر تعادل بخشی و هماهنگ عمل کردن مسیولین نسبت به سایر نقاط استان در حمایت از تولید کنندگان تاکید کردند.
گفتنی ست در چند روز گذشته شاهد ایجاد صف های طولانی خرید توسط شهروندان ساوجی در واحدهای عرضه ی مرغ هستیم که این امر در شرایط بیماری کرونا علاوه گلایه مردم موجب تهدید سلامت عمومی شده است.