به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز آبادان، مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر گفت: پاجوش خرما در سطح ۱۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی غرب کارون، حفار شرقی، شلمچه و جزیره مینو کاشته شد.
ناجی شهیبزاده افزود: کاشت پاجوش خرما در ماههای بهمن و اسفند انجام شده است و تا اوایل فصل بهار ادامه دارد.
او اظهار داشت: پاجوشهای خرما عمدتاً از نوع استعمران و برحی است که دارای صرفه اقتصادیست و بازار خوبی هم دارد.
مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر ادامه داد: در سال زارعی جاری ۶ هزار و ۵۰۰ تن خرما از نخلستانهای خرمشهر برداشت شد که نسبت به تولید سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است.
شهیب زاده با بیان اینکه ۷۰ درصد از نخلستانهای خرمشهر رقم استعمران است گفت: در سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ تن خرما از خرمشهر به کشورهای اروپایی صادر شد.
او عمدهترین ارقام صادراتی خرما از این شهرستان را استعمران و زاهدی بیان کرد و گفت: استعمران، زاهدی، بریم، خضراوی، بلیانی، برحی، قنطار، سویدانی، خصاب، عویدی، لیلوی، دیری، یوزی، شکرا، اشگر، فرسی و حلاوی عمده ارقام خرمای تولیدی خرمشهر هستند.
مرحله نخست تامین، توزیع و کاشت چهارهزار و ۵۰۰ نهال مثمر نخل در شهرستان خرمشهر در قالب پویش ملی درختیاری با حمایت بنیاد علوی از سوی نهاد پیشرفت و آبادانی شهرستان خرمشهر همزمان با روز درختکاری آغاز شده است.
شهرستان خرمشهر سه هزار و ۷۰۰ هکتار نخلستان دارد که از این میزان ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار آن بارور و یک هزار و ۶۰۰هکتار به صورت نهال یا غیر بارور هستند.
عمده نخلستانهای بارور در خرمشهر از نوع تجاری استعمران است.
شهرستان خرمشهر ۴۰ هزار هکتار اراضی قابل کشت دارد.