در مراسمی از دست اندرکاران برگزاری همایش ملی علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره امام علی (ع) در اراک تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ به همت بنیاد بین المللی غدیر، در مراسمی از دست اندرکاران برگزاری همایش ملی علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره امام علی (ع) در اراک تجلیل شد.
نماینده ولی فقیه در استان در این مراسم علوم اسلامی را وسیلهای برای چراغ راه انسانها و رسیدن به کمال و مرفت دانست و گفت: کمال واقعی در علم و دانش، معرفت و عقلانیت است.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: علم چراغ راه بشریت است که خداوند در اختیار انسان قرار داده تا راه و مسیر کمال و سعادت را به خوبی طی کند و افراد باید برای دستیابی به سعادت ابدی و اخروی بیش از گذشته به دنبال علم و دانش همراه با معنویت و تقوا باشند.
وی بزرگترین هدف علم و دانش رسیدن به کمال و قرب الهی بیان کردکه باید مورد توجه ما باشد و علوم باید به گونهای مورد استفاده قرار گیرند که بشریت به هدف آفرینش خود دست پیدا کند.
آیت الله دری نجف آبادی گفت: انقلاب اسلامی فرصتی بسیار مغتنم برای اهل علم ایجاد کرده که بتوانند از علوم دینی و معارف به خوبی استفاده کنند و با استفاده از این گنجهای عظیم که در اختیار آنها است، یه قلههای بلند سعادت دست یابند.
آیت الله دری نجفآبادی نهج البلاغه را بعد از قرآن کریم بزرگترین سرمایه بشریت دانست و گفت: علم واقعی علمی است که آدمی را به سعادت و کمال برساند تا علاوه بر اینکه خود را در مسیر هدایت قرار میدهد دیگران را نیز در این راه قرار دهد.
مدیرکل صدا و سیمای استان هم در این مراسم با اشاره به فراز و فرودهای متفاوت سالجاری گفت: با وجود محدودیتهای کرونایی، مناسبتهای ملی و مذهبی، چون گذشته انجام و پوشش کامل رادیو و تلویزیونی به آن داده شد و ارتباط معنوی برقرار شد.
دبیقی تلاش کارکنان رسانه برای جلوگیری از شیوع کرونا را مورد اشاره قرار داد و افزود: همکاران رسانه در کنار کادر درمان و دستگاههای خدمات رسان قرار گرفتند و با وجود تهدیدهای این بیماری لحظهای دست از کار نکشیدند.
او در ادامه به تولیدات رسانه در زمینه تفسیر موضوعی قرآن و نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: ۵۰ برنامه تفسیرموضوعی قرآن و ۵۰ برنامه با محوریت تفسیر نهج البلاغه ضبط و تولید شده که به زودی از همه شبکههای استانی
و ملی پخش میشود.
مدیرکل صدا و سیمای استان در پایان تولید و پخش ۳ هزار و ۴۸۰ دقیقه با ۱۵ عنوان برنامه رادیویی، ۲ هزار و ۲۶۰ دقیقه در قالب ۲۷ برنامه تلویزیونی، ۶۲۶ دقیقه برنامه خبری و ۲۴۵ عنوان برنامه در فضای مجازی با موضوع غدیر و سیره امام علی (ع) از دیگر اقدامات شبکه آفتاب عنوان کرد.
کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک هم گزارشی از اقدامات و فعالیتهای انجام شده برای برگزار این همایش ارائه کرد و گفت: ۱۶۴ چکیده مقاله به این همایش ملی ارسال شد که ۸۳ مقاله کامل در این همایش بررسی شده که ۶۰ مقاله در مجموع تا فروردین ماه سال آتی چاپ خواهد شد.
او افزود: ۱۳ مقاله پذیرش شده در نخستین همایش ملی علل و پیامدهای فقر فرهنگی و فرهنگ فقر در سیره حضرت علی (ع) ارائه و ۱۹ مقاله نیز به صورت پوستر است.
در پایان از تولیدات تلویزیونی تفسیر موضوعی قرآن کریم و درس تفسیر خطبههای نهج البلاغه به بیان حضرت آیت الله دری نجف آبادی رونمایی شد.