مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا بر لزوم رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در سفرهای ریلی و قطارهای این شرکت تاکید کرد.
وی در خصوص هزینهها و درآمد شرکت رجا افزود: حدود ۵۵۰ میلیارد تومان هزینه داریم در حالیکه تا انتهای سال با نگاه خوشبینانه حدود ۲۵۰ میلیارد تومان درآمد خواهیم داشت، این در حالیست که بانک عامل قول داده است طی همین روزها تسهیلات را پرداخت کند.
مدیرعامل رجا ضمن اشاره به افزایش سرسامآور هزینهها و کسری بودجه ۳۰ تا ۴۰ درصدی شرکت در سال ۹۹ گفت: پیگیری و دریافت بخشی از مطالبات گذشته رجا از شرکتها، فروش تعدادی واگن فرسوده و دریافت تسهیلات از سازمان تامین اجتماعی و... برخی منابع مالی در سال ۹۹ بودند که با درایت و هوشمندی مدیران و کارکنان رجا، توانستیم تا حدودی هزینهها را جبران کنیم.
رجبی کمبود لکوموتیو را یکی از موانع بزرگ برای راهاندازی قطارهای جدید مسافری عنوان کرد و افزود: از ۱۵۰ لکوموتیو مسافری زیمنس در کشور حداکثر ۹۵ دستگاه از آن برای نوروز قابل استفاده است، مابقی از لکوموتیوهای غیر مسافری تامین شدند که باید هم در بخش باری و هم در بخش مسافری استفاده شود و قطعا پاسخ گوی نیاز کشور نخواهد بود.
وی با بیان اینکه با وجود تمامی مشکلات، از آینده شرکت غافل نبوده و حدود ۳۰۰ واگن فرسوده را به حال خود رها نکردهایم، گفت: کارگاه بازسازی رجا فعال است و از محل تبصره ۱۸ حدود ۴۵ میلیارد تومان برای بازسازی واگنها وام گرفتهایم و حدود ۸ واگن نیز به تازگی از واگن پارس تحویل گرفتهایم با این امید که بتوانیم سال ۱۴۰۰ را بدون ضعف و پرقدرت شروع کنیم.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل ریلی رجا شغل رئیس قطاری و ترنست رانی را یک شغل ارزش افزا و کلیدی عنوان و تأکید کرد: شما همگی انتخاب شده و متخصص هستید و در یک جریان استخدامی درست و دقیق به این شغل منسوب شدهاید و برای شرکت اعتبار حاصل میکنید، امید است همانند گذشته با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی در قطارها سفری ایمن را برای مسافران رقم بزنید.