در شب مبعث حضرت رسول اکرم (ص)، طی مراسمی، صحن «جامع رضوی» به نام صحن «پیامبر اعظم حضرت محمد (ص)» تغییر نام مییابد.
آستان قدس رضوی طی سالهای گذشته نیز با برگزاری همایشهای ملی، منطقهای و بینالمللی و توسعه ارتباطات فرهنگی به ویژه با مخاطبان و شیفتگان حقیقت در کشورهای اروپایی، گامهایی در این مسیر برداشته بود و اکنون با مزین کردن یکی از صحنهای مهم و اصلی حرم مطهر رضوی به نام پیامبر اعظم (ص)، فعالیتهای خود در این زمینه را گسترش خواهد داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی از این پس بزرگترین اجتماعات زائران و مجاوران رضوی در صحنی برپا خواهد شد که به نام مبارک پیامبر اعظم (ص) مزین است و این اقدام، گامی برای ترویج و اشاعه نام و سیره پیامبر گرامی اسلام خواهد بود. به ویژه آنکه، فارغ از شرایط ویژه کرونایی، حرم مطهر رضوی سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است که بیش از ۴ میلیون نفر آنها زائران و گردشگران خارجی هستند و سفیران فرهنگی و مذهبی ایران اسلامی در اقصی نقاط جهان خواهند بود.
احداث این صحن که مساحتی بالغ بر ۱۱۷هزار و ۵۸۴مترمربع دارد، در سال ۱۳۶۶ آغاز و در سال ۱۳۸۱ به پایان رسید. این صحن که در ضلع جنوبی ضریح مطهر رضوی قرار گرفته، دارای ۶ مناره رفیع و ۳ ایوان به نام باب الهادی (ع)، باب الکاظم (ع) و ایوان ولی عصر (عج) است.