معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ شاخص توسعه جادههای روستایی جزء استانهای برتر است.
داریوش امانی با بیان اینکه محرومیت زدایی سرلوحه کار این وزارتخانه است، افزود: تلاش میشود همه جادههای روستاهای بالای ۲۰ خانوار این استان آسفالت شوند.
کهگیلویه و بویراحمد استان برتر درحوزه رفع نقاط حادثه خیر
وی ادامه داد: استان کهگیلویه و بویراحمد از لحاظ شاخص توسعه جادههای روستایی، روکش آسفالت و رفع نقاط حادثه خیز جزء استانهای برتر کشور است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: یکی از اولویتهای ما در استان موضوع جادههای ارتباطی شهری و بین روستایی است.
کیامرث حاجی زاده افزود: جاده ورودی چرام به باشت یکی از نقاط حادثه خیز است که با تاکید استاندار بهسازی این جاده از یک ماه پیش آغاز شد.
وی ادامه داد: در مرحله اول زیرسازی و آسفالت و روشنایی این جاده انجام شد.
حاجی زاده گفت: با پیگیریهای انجام شده، راه و شهرسازی مکلف شده بهسازی جاده چرام – دهدشت تا خردادماه ۱۴۰۰ به پایان برساند.
نهضت آسفالت راههای ارتباطی کهگیلویه و بویراحمد با وجود کمبود اعتبار
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری استان با بیان اینکه علی رغم کمبود شدید اعتبارات نهضت آسفالت راههای ارتباطی استان آغاز شده، افزود: ورودیهای شهر دهدشت به سمت طولیان و چرام نیز قرار است تا دو ماهد آینده به بهره برداری برسد.
وی عنوان کرد: مجوز کمربندی یاسوج با اعتبار ۱۸ تا ۲۰ میلیارد تومان و همچنین مجوز اجرای آخرین تونل در مسیر بابامیدان به سمت یاسوج واقع در گل زردون به سمت پشته با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال گرفته شده است.
معاون عمرانی استاندار گفت: در بازدید رئیس راهداری و حمل و نقل جادهای از جاده باشت – چرام قرار شد وضعیت این جاده در سال ۱۴۰۰ تعیین تکلیف شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: با توجه به وقوع تصادف و حوادث ناگوار در ورودی چرام یک کیلومتر این جاده در مدت ۱۰ روز آسفالت شد.
نصیری راد افزود: با اعتبار ۳ میلیارد ریال ۷۰۰ متر از این مسیر جداسازی شده (نیوجرسی) و مشکل روشنایی آن نیز رفع شده است.
بهره برداری از ۶ طرح راه سازی با اعتبار ۶۹ میلیارد ریال
وی ادامه داد: در شهرستان چرام ۶ طرح در حوزه راهداری امروز به بهره برداری رسید که سرجمع برای این طرحها ۶۹ میلیارد ریال هزینه شده است.
نصیری راد با بیان اینکه روکش محورمندان – سورای به طول ۲ کیلومتر و با اعتبار ۷ میلیارد ریال از دیگر طرحهایی بود که امروز به بهره برداری رسید، گفت: آسفالت مسیر چشمه بلقیش به سمت روستای فشیان با طول ۳ کیلومتر و با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال، گابییون بندی ( تور سیمی فلزی که از سنگ پر شده) نقاط خسارت دیده ناشی از سیل با اعتبار ۲ میلیارد ریال، تعمیر و مقاوم سازی ۳ دستگاه ابنیه فنی با اعتبار ۵ میلیارد ریال و ایجاد حائل تنگ اسبکی با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از دیگر طرحهایی بود که در شهرستان چرام به بهره برداری رسید.
بهسازی ورودی شهر چرام از سمت باشت
فرماندار شهرستان چرام گفت: یکی از دغدغههای اصلی مردم شهر چرام راههای ورودی و خروجی شهر بود که خوشبختانه ورودی شهر چرام از سمت باشت امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.
هادی فتاحی اصل افزود: جاده چرام – دهدشت یکی دیگر از طرحهایی است که در دست اجرا است و با توجه به قولهایی که پیمانکاران داده اند قرار است تا خرداد ماه سال آینده این جاده نیز به پایان برسد.