شهردار تهران با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت شهری حاکمیت انضباط شهری در پایتخت برقرار شده است، گفت: در همین زمینه و در سایه کرونا هوشمندسازی شهر که پیش از این اولویت بود امروز به یک الزام تبدیل شده است.
شهردار تهران با اشاره به اولویت هوشمندسازی تهران در اجرای برنامههای شهری گفت: امکان هوشمند شدن شهر در شرایط کرونایی به صورت یک اقدام واجب درآمد. این فرآیند هم اکنون در شهرداری به عنوان یک مگاپروژه تعقیب میشود.
حناچی یکی از سیاستهای مدیریت شهری را توسعه فضای سبز در تهران دانست و گفت: تمام تلاشمان کاهش حداکثری میزان آلایندهها و فراهم کردن امکان تنفس راحتتر شهروندان در پایتخت است.
او یکی از این سیاستها را توسعه کمربند فضای سبز تهران معرفی و خاطرنشان کرد: از این طریق همچنین کنترل فیزیکی کلان شهر تعقیب میشود. در داخل شهر نیز فضای سبز در مقیاس محلات پیگیری میشود. در همین زمینه شهرداری تهران برای کمترین تاثیر مخرب در منابع طبیعی و محیط زیست بخش عمدهای از این فضای سبز را با پساب محلات مجاور و تصفیه خانههای محلی آبیاری میکند.
کاهش حداکثری تهدیدات در اراضی عباسآباد
شهردار تهران در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران آلودگی و ترافیک را دو عارضه در همه کلانشهرهای دنیا دانست و گفت: برای حل این دو معضل، هیچ راهکاری جز توسعه حمل و نقل عمومی وجود ندارد.
حناچی به تپههای عباس آباد هم اشاره کرد و توضیح داد: تهدیداتی که قبلا درباره تپههای عباس وجود داشت، به حداقل رسیده است و با دستوری که رهبری در سال ۱۳۶۸ دادند و پیرو آن، طرحی که در شورای عالی معماری و شهرسازی و همینطور در کمیسیون ماده ۵ هم مصوب شد؛ تکلیف اراضی عباس آباد مشخص است. این فضا، فضای باز، فرهنگی و سبز است و خواهد ماند.
حناچی درباره لغو مصوبه برج باغها هم گفت: بسیاری از برج باغهایی که در پهنه R یعنی پهنه مسکونی و قابل ساخت و ساز بود، هم اکنون به پارکهای عمومی در اختیار مردم تبدیل شده است.
به گفته او؛ در انجام این ماموریت بسیاری از دستگاهها و نهاد مانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و شهرداری همکاری و مشارکت کردند. به عنوان سیاست جدید در شهرداری تهران دنبال میشود و دستورات لازم هم برای حفظ خاک، فضای سبز و باغات داده شده است.
در این مراسم نهالهای زیتون با حضور ۴۰ سفیر در اراضی عباس آباد به نشانه صلح و دوستی کاشته شد.