تأکید استاندار بر اتمام طرحهای نیمه تمام در خراسان جنوبی
استاندار خراسان جنوبی از دستگاههای اجرایی خواست برای اتمام طرحهای نیمه تمام در استان تلاش کنند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، آقای ملانوری در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: ۵۲۲ طرح
نیمه تمام در خراسان جنوبی وجود دارد که حتما باید تا پایان دولت تمام و مردم از خدمات آن بهرمند شوند.
وی در خصوص توزیع اعتبارات سال آینده هم خطاب به مدیران و فرمانداران گفت: باید به سمت اولویتها برویم و پرونده طرحهای بالای ۷۰ درصد را به اتمام برسانیم.
آقای ملانوری در خصوص مولد سازی املاک و اراضی مازاد ادارات و دستگاههای اجرایی استان هم افزود: دستگاهها با دیدن افق درازمدت و امکان دسترسی سایر ادارات و با کارشناسی دقیق اراضی خود را مازاد اعلام کنند چرا که این املاک امکان برگشت ندارند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه متولیان ۴۲ املاک مازاد اعلام شده مکلف به پیگیری اراضی هستند، گفت: اگر کوتاهی از سمت دستگاه ها انجام شود بازرسی استانداری ورود خواهد کرد.
آقای ملانوری همچنین در رابطه با افزایش سطح درآمدهای استان افزود: اداره کل اقتصاد دارایی باید اعتبار اضافه را برای استان جذب کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه همهی طرحها و برنامههای توسعهای استان با مباحث علمی و پژوهشی در ارتباط است، تأکید کرد: پایان نامههای دانشجویی هم باید در راستای نیازهای استان باشد.
استاندار همچنین با اشاره به ضرورت نهایت صرفه جویی در ادارات، گفت: کرسیهای سازمان ها، حقوق و پاداشها به صورت ویژه توسط مدیران پیگیری شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان هم با انتقاد از عملکرد دستگاههای اجرایی خراسان جنوبی در تخصیص منابع نقدی، گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان نقدینگی در حساب دستگاهها هم اکنون موجود است که ۱۳۵ میلیارد تومان آن مرتبط به طرحهای ملی است.
پورعیسی با بیان اینکه پروژههای نیمه تمام در استان زیاد است و باید در بحث نقدینگی حساب دستگاهها خالی میبود، افزود: این موضوع نیاز به تذکر جدی استاندار دارد.
وی با بیان اینکه نباید آثار منفی پروژههای این دولت به دولت بعد منتقل شود گفت: ۵۲ پروژه راکت در استان وجود دارد که ۲۸ دستگاه متولی آن است و باید برای تعیین تکلیف این پروژهها تدبیر شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان افزود: ۵۲۲ پروژه نیمه تمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم در استان وجود دارد که باید هرچه سریعتر به بهربرداری برسد.
مدیرکل اقتصاد دارایی استان هم گفت: ۴۸ مورد املاک مازاد امسال توسط دستگاهها اعلام شده که مجوز فروش برای ۴۲ مورد آن صادر شده است.
جعفری با بیان اینکه تا به الان ۶ مورد از این اراضی به فروش رسیده است افزود: از فروش این ۶ مورد، ۱۰ میلیارد و ۹۱۹ میلیون تومان به خزانه داری واریز شده است.
وی با اشاره به اینکه در مجموع ۱۱ ماه سال جاری ۳۰.۷ درصد مازاد از درآمدها داریم گفت: ۳۸۵ میلیارد تومان باید درآمد کسب میکردیم که موفق به کسب و واریز ۵۰۳ میلیارد تومان به خزانه شدیم.
دستور کار اول جلسه شورای برنامه ریزی و توسعهی استان، ارائه گزارش عملکرد مرکز تحقیقات کشاورزی استان بود که در این خصوص رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان گفت: ۵۷ طرح تحقیقاتی در استان وجود دارد که ۴۲ مورد آن ملی و ۱۵ مورد آن استانی است.
مقری به اشاره به فعالیتها و دستاوردهای مرکز تحقیقات افزود: معرفی دو رقم برتر عناب سیوجان و ماژان، همکاری در معرفی رقم گندم محتمل به شوری به نام برزگر، رقم جو محتمل به شوری به نام گلشن، معرفی رقم سورگم علوفهای بهداشت و معرفی پنبه مله از جمله این دستاوردها است.
وی با اشاره به ضرورت ترویج و آموزش در بحث کشاورزی گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و نحوه آموزش جامعه هدف به صورت فیزیکی، با مشکل برخورده ایم که برای رفع آن اعتبارات ملی کفاف نمیدهد.
مقری به درخواستهای مرکز تحقیقات اشاره کرد و گفت: ارتقا و توسعه زیرساختهای فناوری و اطلاعات، تعمیر و بازسازی فضای اداری، پژوهشی و آموزشی، اجرای شبکه انتقال پساب فاضلاب به مرکز و احداث پل بر روی مسیر شاهرود، و آسفالت ورودی ایستگاه تحقیقات محمدیه از جمله مشکلات است.
دستور کار دوم جلسه نیز مربوط به واگذاری ساختمان شماره ۲ جهادکشاورزی قائن به پارک علم و فناوری استان و واگذاری بخشی از مجتمع فرهنگی هنری شهرستان سربیشه به اداره میراث فرهنگی و صنایع گردشگری سربیشه، بود که در این خصوص با دستور استاندار مقرر شد در قالب حق بهربرداری به مدت ۱۰ سال به طور کامل ساختمان جهاد کشاورزی شماره ۲ قاین به پارک علم و فناوری و بخشی از مجتمع فرهنگی هنری شهرستان سربیشه هم به مدت ۲ سال به میراث فرهنگی واگذار شود.
دستور کار سوم جلسه هم مربوط به عملکرد شرکت گاز استان و نحوه هزینه کرد اعتبارات ملی و استانی در اجرای پروژههای این شرکت بود که در این خصوص مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: در سال ۹۹، بهره برداری از گازرسانی به ۵۶۷ روستا با هزینه ۵۵۲ میلیارد تومان، بهره برداری از شبکه گازرسانی به ۲۷۰ واحد صنعتی و تولیدی با هزینه ۶۸ میلیارد تومان، گازرسانی به ۷۷۷ واحد مسکن محرومین در ۴۶ روستا با هزینه ۸ میلیارد تومان و اجرای خط تغذیه ارتباطی ایستگاه دوم بیرجند به مود با هزینه ۳ میلیارد تومان انجام شده است.
هاشمی افزود: ۳۹۰ پروژه نیز کلنگ زنی شده است که پیش بینی اعتبار مورد نیاز آن ۳۴۷ میلیارد تومان دارد.
وی با بیان اینکه ۹۴ درصد جمعیت روستاهای استان از گاز برخوردارند گفت: شرکت گاز استان در سال جاری، با گازرسانی به ۵۶۷ روستا بیشترین گازرسانی در دوره قدمت شرکت ملی گاز ایران را انجام داده است.