عضو هیات رییسه شورای شهر تهران: برخیها، سمنها را رقیبی جدی در ساماندهی و بهبود وضعیت محلات آسیبخیز میدانند و همین مسأله موجب شده ناکارآمدی نهادهای متولی امر مشخص شود.
رییس کمیته محیطزیست و خدمات شهری شورای شهر ادامه داد: این در حالی است که کلانشهرهای دنیا برای حمایت از تنوع زیستی کشورشان سرمایهگذاری میکنند و از هزاران ملکی که در اختیار گروههای مختلف اجتماعی است، حتما سهم یک انجمن ملی، در اختیار داشتن یک دفتر مختصر است. البته معاونت اجتماعی و فرهنگی در حال تلاش است که این موضوع را تثبیت کند و آنها این مجوز را بگیرند.
حسینی میلانی در تذکری در ارتباط با منع فعالیت سمنها در محلات آسیبخیز تصریح کرد: براساس خبرهای واصله مبنی بر ایجاد محدودیت بر سر راه فعالیت سازمانهای مردمنهاد در منطقه ۱۲، فشارهای گوناگونی از سوی برخی نهادها در باب زمینهسازی نکردن برای فعالیت سازنده سمنها در محله هرندی اعمال شده است.
وی با اشاره به حکم اخیر صادر شده علیه جمعیت امام علی (ع) خاطرنشان کرد: ظاهراً برخی همانگونه که از حکم مربوط به جمعیت امام علی (ع) برمیآید، سمنها را رقیبی جدی در ساماندهی و بهبود وضعیت محلات آسیبخیز میدانند و همین مسأله موجب شده است، ناکارآمدی نهادهای متولی امر مشخص شود.
عضو شورای شهر تهران افزود: گویا بناست در محله هرندی و سایر محلات آسیبخیز تهران برخی تشکیلاتی را مستقر کنند و نتایج فعالیتها و زحمات چندین ساله سمنها را بیتاثیر نشان دهند و خود دست به کار فعالیتهای ضربتی و غیر اجتماعی بزنند.
حسینی میلانی با تاکید بر اینکه ما به عنوان نمایندگان شهر تهران معتقدیم سمنها در منطقه ۱۲ و سایر محلات آسیبخیز بهخصوص محله هرندی دارای کارنامه و سابقه درخشانی هستند، ابراز داشت: شهرداری تهران موظف است زمینه را برای فعالیت بیشتر و کارآمدتر این بخش از جامعه مدنی فراهم کند و در برابر هرگونه فشار خارج از ساختار مدیریت شهری ایستادگی کند و بدون مجوز شورا هیچ گونه فعالیتی درخصوص ایجاد محدودیت برای سمنها انجام ندهد.