طی ماه گذشته یکمیلیون و ۴۸۱ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است،
عطاالله ابراهیمی با بیان اینکه در بهمن ماه، یکمیلیون و ۴۸۱ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری استان انجام شده است، افزود: از این تعداد جوجهریزی انجام شده نزدیک به سه هزار تن گوشت مرغ حاصل خواهد شد که با توجه به سرانه ۲ کیلوگرم مصرف ماهیانه گوشت مرغ در استان بخشی از این تولید مازاد خواهد بود و نیاز استان در شب عید به طور کامل تامین میشود.
وی با اشاره به اینکه همزمان با کاهش میزان جوجهریزی در کشور، میانگین قیمت مرغ نیز با افزایش مواجه شده است، یادآور شد: به همین دلیل، تقاضا برای انتقال و خروج مرغ زنده از استان نیز رشد یافته است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تبعیت از قیمتگذاری بازار مرغ کشور و جلوگیری از خرج مرغ از استان را از جمله راهکارهای پیشنهادی برای کنترل و تنظیم بازار مرغ اعلام کرد و گفت: قیمت مصوب در استان به ازای هر کیلوگرم گوشت مرغ ۲۰۴ هزار ریال است که این تفاوت قیمت منجر به خروج مرغ زنده میشود که بر اساس برنامهریزیهای انجام شده قیمتگذاری در استان با کاهش ۱۵ هزار ریال از متوسط قیمت کشوری دنبال خواهد شد و در روزهای گذشته این قیمت به ازای هر کیلوگرم به ۲۵۰ هزار ریال رسیده است.
ابراهیمی با بیان اینکه صد درصد نهاده موردنیاز مرغداری استان تامین شده است، یادآور شد: تأخیر پیشآمده در توزیع نهاده منجر به تامین آن از بازار آزاد میشود که تلاش خواهد شد با پیگیری و نظارت بر روند تامین نهاده، نگرانی مرغداران برای جوجه ریزی رفع شود.
وی همچنین میزان نیاز روزانه استان به تخممرغ را ۳۰ تن برآورد کرد و گفت: در ماههای اخیر ۲ واحد تولیدی مرغ تخمگذار در چهارمحال و بختیاری به مجموع واحدهای تولیدی اضافهشده است که با توجه به تولید روزانه هفت تن تخممرغ در این واحدها همچنان کمبودهای قابلتوجهی در این زمینه وجود دارد.