سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ گفت: مجلس با مشخص کردن درآمدهای جدید دولت در قالب بودجه؛ منابع درآمدی پایدار را ۱۳ و نیم درصد افزایش داد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه؛ با اشاره به اینکه ۷۰ درصد از موارد مورد نظر مجلس در بودجه سال آینده کل کشور اعمال شد گفت: با تعاملی که بین مجلس و دولت صورت گرفت، سعی شد بودجه تصویبی به گونهای باشد که سال آینده مشکلات مربوط به تامین معیشت مردم، منابع درآمدی پایدار و اجرای طرحهای عمرانی مرتفع شود.
آقای زارع؛ ایجاد اشتغال، محرومیت زدایی، توجه به بخش کشاورزی و سلامت و قشرهای آسیب پذیر را از جمله ویژگیهای مصوبه مجلس در قالب بودجه سال آینده کل کشور ذکر کرد و گفت: منابع عمومی بودجه هم در مجلس شش و شش دهم درصد نسبت به لایحه ارائه شده از سوی دولت افزایش یافته است.
سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه همچنین با بیان اینکه مجلس منتظر اعلام نظر شورای نگهبان در خصوص لایحه بودجه است، تصریح کرد: در صورتی که شورای نگهبان مواردی را ایراد بگیرد؛ کمیسیون تلفیق تشکیل میشود و در نهایت در صحن علنی آن موارد را رفع خواهیم کرد.