رئیس کمیته امداد: با افزایش کمکهای مردمی به ویژه از طریق سامانه emdad.ir تا سال ۱۴۰۰ هیچ یتیم بدون حامی نخواهیم داشت.
وی به نگاه مقام معظم رهبری درباره شیوه کمک رسانی در کمیته امداد اشاره کرد و گفت: ایشان عقیده دارند امدادرسانی به نیازمندان، به صورت مردمی گسترش یابد تا زمینه نهادینه کردن فرهنگ انفاق، احسان وخیریه در جامعه فراهم شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: یکی از بسترهای مردمی کردن احسان، مراکز خیریه و نیکوکاری است به همین دلیل این اقدامات از مساجد آغاز شد و مسجد محوری در مبنای کار قرار گرفت.
آقای بختیاری با بیان این که نشستی با حضور بیش از ۸۰۰ نفر از ائمه جمعه کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: این گردهمایی به منظور تقویت فرهنگ احسان برگزار و طرحی تدوین شد که بر اساس آن هیئت امنا با همکاری امام جماعت مساجد، افرادی را برای شناسایی و کمک به نیازمندان محله تعیین میکنند. این نیازمندان ممکن است تحت پوشش کمیته امام یا بهزیستی باشند یا زیرمجموعه هیچکدام نباشند.
وی تاکید کرد: در این ویدئوکنفرانس مقرر ش د ۹۰۰ مرکز خیریه مردمی در دفاتر ائمه جمعه و نمایندگان، ولی فقیه استانها راه اندازی شود و در حال حاضر تعداد مراکز نیکوکاری بیش از ۵ هزار مورد است.
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به برگزاری پویش ایران مهربان در سراسر کشور، بیان کرد: خوشبختانه این پویش مورد استقبال قرار گرفت به طوری که در آخرین نشست که با حضور آیت الله صدیقی، دبیرکل بنیاد بین المللی غدیر برگزار و بر اساس برنامهها مقرر شد تا پایان سال ۱۴۰۰ هیچ یتیمی یا محسنی در کل کشور بدون حامی نباشد.
بختیاری از کمک ۹۲۰ میلیارد تومانی مردم در سال ۹۸ از طریق سامانه emdad. ir خبر داد و عنوان کرد: این سامانه که امکان واریز مبلغ خیریه به صورت مستقیم به حساب محسنین را فراهم میکند مورد استقبال خیرین قرار گرفته است و پیش بینی میشود حجم این کمکها تا پایان سال ۹۹ به ۱۴۰۰ میلیارد تومان برسد.
وی ضمن تقدیر از مردم، خاطر نشان کرد: با وجود مشکلاتی مانند تورم و شیوه ویروس کرونا کمکهای مردمی نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از تحویل ۳۲۰ واحد مسکونی در اسلام آباد غرب خبر داد و اظهار کرد: نهضت مسکن سازی در کمیته امداد راه اندازی شد. درهمین راستا یک تفاهم نامه با بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن منعقد شده که بر اساس آن یک ماه پیش، ۱۰ هزار واحد مسکونی مبادله شده است.
بختیاری یدآور شد: اولویت مسکن سازی در روستاها و مناطق محروم است و بر اساس یک تفاهم نامه در حوزه مسکن یتیمان کل روستاها، تا سال ۱۴۰۰ هیچ یتیمی در روستا بدون خانه مسکونی نخواهد بود.
وی، توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای تهیدستان با رعایت حرمت و تکریم را به عنوان یکی از مهمترین وظایف کمیته امداد معرفی کرد و گفت: توانمندسازی بر اشتغالزایی، ساخت مسکن و اشاعه فرهنگ خودباوری و خواتکایی، خیر و احسان استوار است.
آقای بختیاری افزود: در راستای توانمندسازی کارهای بزرگی صورت گرفته است که ایجاد ۲۲۰ هزار شغل در سال جاری توسط کمیته امداد یکی از این اقدامات است. همچنین بر اساس برنامه، ۳۰۰ هزار شغل در سال آینده برای افراد تحت پوشش کمیته امداد محقق خواهد شد که به این منظور ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات پیش بینی شده است.