آزمون کشوری کسب درجه ایثار به مدت ۱۰ روز با حضور ۳۰۰ نجاتگر در ساوه در حال برگزاریست .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آزمون کشوری کسب درجه ایثار به مدت ۱۰ روز با حضور ۳۰۰ نجاتگر در ساوه در حال برگزاریست و افرادی که در این آزمون پیروز شوند، مفتخر به کسب درجه ایثار در جمعیت هلال احمر خواهند شد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی در جریان بازدید از روند آزمون ایثار جمعیت هلال احمر در ساوه گفت: برگزیدگان آزمون در اولویت استخدام در این جمعیت هستند.
دکتر قوسیان افزود: انجام ماموریت های هلال احمر در بخش های مختلف توسط داوطلبین و امدادگران انجام می شود.
او با بیان اینکه در وضعیت کرونا برگزاری این مسابقات دشوار بود، اما با تدبیر جمعیت مقرر شد که بخش خواهران که تعداد کمتری دارد در شهرستان ساوه دنبال شود افزود: قبل از حضور شرکت کنندگان در این مسابقات تست ها و شرایط لازم ارزیابی شده است تا برگزاری با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی انجام گیرد و در واقع در هر مرحله ۵۰ نفر شرکت دارند که پس از برگزاری آزمون، گروه بعدی کار خود را آغاز می کنند تا واجدین درجه ایثار شناسایی شوند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور مزایای این درجه را ، ارتقای این نیروها به میزان یک درجه بالاتر از نیروهای استخدامی در جمعیت دانست و گفت: برای کسب این درجه توسط امدادگران مراحل مختلفی پیش بینی شده است که شاید ۱۰ تا ۱۵ سال کسب این درجه پس از ورود امدادگران به جمعیت هلال احمر به طول بینجامد.
رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور هم با اشاره به فرآیند برگزاری این آزمون گفت : حدود ۲۵۰۰ نفر از مردان و زنان واجد شرایط حضور در آزمون بودند که با توجه به برگزاری این دوره در مدت یک ماه در استان های کشور، تاکنون ۴۰۰ نفر موفق شدند دوره را پشت سر بگذارند.
دکتر مهدی ولی پور افزود: آزمون آمادگی جسمانی در 9 آیتم شامل تست کوپر، دو ۴۵ متر، دراز نشست، فشار موازی، دو مارپیچ، انعطاف نیم تنه به جلو، معلق ماندن می شود و پذیرفته شدگان در این آزمون به آزمون مهارتی که شامل نجات در جاده، آوار، کوهستان و فضاهای معلق، سیلاب و کمک های اولیه راه می یابند.
او در خصوص تمهیدات نورروزی جمعیت هلال احمر در کشور اظهار کرد: سازمان هرساله از ۲۵ اسفندماه در طرح نوروزی همراه دستگاه های مرتبط مانند پلیس راه ، راهداری و اورژانس شرکت دارد و امسال نیز علاوه بر ۵۶۰ پایگاه ثابت که در سطح کشور خدمات شبانه روزی امداد و نجات ارائه می کنند، حدود ۲۰۰ پست موقت اضافه خواهد شد.
رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور گفت: بادی ورودی مسافری کشور را در کنار وزارت بهداشت پوشش خواهیم داد و با نهایی شدن این ماموریت نیز ۳۲ پست موقت در فرودگاه ها و نقاط مرزی و مبادی ورودی مسافری کشور نیز اضافه می شود.
ولی پور اضافه کرد: حدود ۱۱ هزار نفر امدادگر و نجات تر در طول اجرای طرح با جمعیت همکاری خواهند داشت و ۲ هزار دستگاه خودروی امداد و نجات و ۲۲ فروند بالگرد امدادی نیز آماده ارائه خدمات در طرح نوروز ۱۴۰۰ هستند.
گفتنی ست دوره کشوری آزمون کسب درجه ایثار ویژه خواهران به میزبانی هلال احمر ساوه به مدت ۱۰ روز با حضور نجات گران به استعداد حدودا ۳۰۰ از ۱۱ لغایت ۲۱ اسفندماه برگزار و کسانی که این دوره را با موفقیت سپری کنند مفتخر به کسب درجه ایثار در جمعیت هلال احمر خواهند شد.