لیمو عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورش ها افزوده میشود ، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
آقای دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
او افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
ب قول دوستمون پس غذاهای بدون لیمو عمانی تکلیفشون چیه!! لابد همش ضرره!
بعد از آنکه خریدم .
می خوانم که مضر است .
چقدر دور بریزم .
خسته شدم .
از بس پول دادم و دور ریختم .
و توسط لیمو جذب میشه
پس خود غذا هم ک بدون لیمو مملو از مضراته
و اینکه ممکنه مصرف لیمو عمانی بعد از طبخ در غذا آثار مخرب و مخفی رو داشته باشه که نشون نده .