رئیس کمیته امداد امام خمینی: رویکرد جدید و مهم این نهاد؛ توانمندسازی مددجویان در کنار مردمی کردن کارهای نیکوکاری است.
وی افزود: سامانه جامع شبکه نیکوکاری محلی نیز به معنای توجه کمیته امداد به مراکز نیکوکاری و خیریهها در راستای کمک به محرومان و رفع مشکلات مالی و توانمندسازی محرومان جامعه با کمک و مدیریت خود مردم است.
بختیاری ادامه داد: یکی از دغدغهها و مطالبات مردم، نحوه هزینه کمکهای مالی جمعآوری شده توسط کمیته امداد است که برهمین اساس شفافسازی و مردمی شدن کمیته امداد را به صورت جدی پیگیری میکنیم.
رئیس کمیته امداد شکلگیری مراکز نیکوکاری و اداره آن از سوی مردم را روشی برای شفافسازی فعالیتها و آگاهی دقیق مردم از هزینهکرد کمکهای دریافتی دانست و خاطرنشان کرد: مراکز نیکوکاری علاوه بر جمعآوری کمکهای مردمی، ناظر بر نحوه انجام این فرآیند هستند.
وی تاکید کرد: مراکز نیکوکاری به شبکه وسیعی در کشور تبدیل شدهاند و هم اینک بیش از پنج هزار مرکز نیکوکاری در مساجد، دفاتر نمایندگان، ولی فقیه در مراکز استانها و شمار قابل توجهی از دفاتر ائمه جمعه شهرستانها راهاندازی شده است.
وی اضافه کرد: در دانشگاهها نیز این مراکز در حال راهاندازی است تا از تخصص و توان علمی دانشگاهیان برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان تحت حمایت استفاده کنیم.
وی گفت: هدف از راهاندازی مراکز نیکوکاری تنها توزیع بسته غذایی نیست و کمیته امداد پا را فراتر گذاشته و توانمندسازی و ایجاد درامد ثابت برای نیازمندان را در برنامههای خود قرار داده است.
بختیاری گفت: سه طرح مهم در طول سال داریم که شامل جشن نیکوکاری به مناسبت عید، جشن رمضان و جشن عاطفهها (به مناسبت آغاز سال تحصیلی) است.
بختیاری درباره جشن نیکوکاری با شعار «عیدی برای همه» که تا ۲۱ اسفند ادامه دارد هم گفت: جشن نیکوکاری امسال با شعار «عیدی برای همه» با هدف کمک به نیازمندان و خانوادههای تحت حمایت در آستانه سال نو در حال برگزاری است.
هموطنان نیکوکار میتوانند با شماره کارت مجازی ۶۲۷۷۶۰۷۷۷۷۷۷۷۷۷۷ کمکهای نقدی خود را برای خانوادههای نیازمند ارسال کنند.
وی افزود: کد دستوری #۱*۸۸۷۷* نیز برای جذب کمکهای مردم و خیران در جشن نیکوکاری در نظر گرفته شده است.