رئیس سازمان بسیج مستضعفین: حدود ۵ تا ۱۰ درصد ظرفیت مردمی در بحث اقتصاد مقاومتی فعال شده و هنوز کارهای بر زمین مانده بسیاری در این حوزه باقی مانده است.
وی ادامه داد: شاید ۵ تا ۱۰ درصد این ظرفیت فعال شده باشد و هنوز کارهای بر زمین مانده بسیاری در این حوزه باقی مانده است که باید انجام شود که ان شاءالله تلاش میکنیم، بخشی از این مهم در سال ۱۴۰۰ تحقق پیدا کند و هدف از برگزاری این مجمع نیز همین است که یک هدف عمومی و گسترده با کمک علما و با کارهای میدانی که بسیج در سراسر کشور دارد و با به صحنه آوردن مردم انجام دهد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما در بحث اقتصاد مقاومتی مردمسالار مسیر را هموار کرده ایم تا کسانی که علاقمند به فعالیت در این عرصه هستند ورود و ایفای نقش کند.
وی با بیان اینکه استاندارد سازی محصولات در قالب شیوههای مختلف لازم است تا محصولات تولیدی به بازار مصرف برسد افزود: برنامههای گستردهای برای مهارت آموزی و آموزش جوانان جویای کار داریم، تواناییهای خوبی برای تبدیل محصولات به عرضه در بازارهای بینالمللی و بازارهای داخلی داریم.
سردار سلیمانی گفت: در مجموع کارآفرینی به عنوان یک زنجیره کامل مد نظر ما است اعم از آموزش، حمایت، تامین تسهیلات، پشتیبانی و ورود محصولات به بازار است.
وی افزود: یکی از جنبههای مهم قوی شدن، قوی شدن در اقتصاد است و از گذشته راهبرد اقتصاد مقاومتی مردمسالار از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد که کارهایی نیز در این خصوص در سراسر کشور شروع شده است، اما آن حرکت عمومی یا یک نهضت عمومی و گسترده هنوز شکل نگرفته است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به مجمع عمومی جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: ما امروز در این جلسه بنا را بر این گذاشتیم که در قالب یک نقشه راه مبتنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی مردم سالار در گام دوم انقلاب، یک حرکت عمومی و یک نهضت عمومی را مبتنی بر هستههای راهبردی و هدایت کننده انقلابی و با شبکه گسترده بسیج با به کارگیری همه ظرفیتها در درون کشور انجام دهیم.
وی افزود: تواناییهای ما در درون کشور بسیار بالاست و نظام مقدس جمهوری جمهوری اسلامی و ملت بزرگ ایران و کشور پهناور و با عظمت ایران اسلامی ظرفیتها و تواناییهای بی نظیر و بی بدیلی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی مردم سالار دارد.
سردار سلیمانی گفت: تنها برنامهای که در این زمینه لازم است، اینکه نرمافزارهایی که منجر به پیادهسازی این راهبرد بزرگ خواهد شد را به روز رسانی کنیم که ان شاء الله در سال ۱۴۰۰ یک حرکت عمومی گسترده در تحقق اقتصاد مقاومتی که منجر به اشتغال مولد شود و منجر به تولید ثروت و افزایش صادرات شود و کاهش فاصله گذاری طبقاتی را به دنبال داشته باشد و توزیع صحیح ثروت شود.
وی افزود: همچنین توجه به اقتصاد دانش بنیان در این مسیر مورد توجه است که یکی از جلوههای ما برخورداری از جوانان فرهیخته و صاحب اندیشه است، این بخش از جوانان عزیزمان میتوانند در تبدیل علم به ثروت و علم نافه بهرهمند شوند در این حوزه نیز توجه ویژه شده و ساختارهای مردمی ایجاد شده است و این خارج از ساختارهای رسمی و دیوانسالاری موجود است.