نخستین همایش ملی زنان و خانواده در دوران کرونا امروز در ارتباط تصویری با معاون رییس جمهور در دانشگاه گیلان برگزار شد.
وی از پژوهشگران و اساتید علمی خواست در زمینه مباحث پساکرونا نیز تحقیق کنند تا برای ایجاد امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی خانواده و جامعه ، سیاست گذاران و متولیان امر از آن بهره گ
دبیر علمی همایش گفت: در نخستین همایش ملی زنان و خانواده در دوران کرونا که با همکاری 35 دانشگاه برگزار شد ، 117 مقاله علمی و پژوهشی در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، روانی، جسمانی، بهداشتی و آموزشی به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
علی یعقوبی گفت: بر اساس آرای داوران70 مقاله پذیرفته شده و در مدت 2 روز به صورت ویدئو کنفرانسی ارائه می شود.
وی گفت: شناسایی چالش های خانواده و زنان ، کاهش مشکلات نهاد خانواده و زنان، واکاوی امر خانواده، زنان و دختران دانشجو به عنوان یکی از محورهای اصلی همایش ، ارایه راه حل های فردی و اجتماعی مناسب برای متولیان و سیاست گذاران امر خانواده و زنان از اهداف برگزاری این همایش ملی است .
یعقوبی با بیان اینکه مقالات علمی پذیرفته شده در مجله مطالعات اجتماعی ایران به چاپ می رسد
در ادامه این همایش ملی ، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار گیلان با بیان اینکه نهاد خانواده یکی از نهادهای مهم اجتماعی است و دارای کارکردهای متعدد اجتماعی است ، گفت: شیوع ویروس کرونا علاوه بر تاثیر بر ابعاد و حوزه های مختلف ، تغییرات مهمی را در عرصۀ خانواده ها ایجاد کرده است.
کیمیا تنهایی افزود : در پی تعطیلی برخی از مشاغل و قرنطینه خانگی مسأله ملال و بی حوصلگی در برخی از افراد از قبیل زنان، کودکان و سالمندان ایجاد شده که باید در چنین شرایطی به نهاد خانواده که نقش مهمی در جامعه دارد توجه ویژه ای شود.