معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش: ارتش همانطور که در رزم و جبهه مقاومت موفق بوده، در حوزه هنر هم توفیقات بسیاری داشته است.
وی با بیان اینکه مجموعه ارتش مبدأ و خاستگاه بسیاری از فعالیتهای هنری است، افزود: سازمان عقیدتی سیاسی، در برگزاری جشنوارههای سرود، میان تمامی نیروهای مسلح پیشگام بوده و در سالهای اخیر توفیقات فراوانی در جشنواره سراسری سرود ارتش حاصل شده است.
معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش گفت: از سال ۱۳۹۷ تا امروز، اتفاق جدیدی در عرصه پیشرفت کیفی جشنواره رخ داده است؛ به این ترتیب که این رویداد هنری را با حضور گستردهتر خانوادهها و کارکنان پایور طی این سهسال برگزار کردیم و هر سال از نظر کمی و کیفی، جشنواره رو به جلو بوده است.
امیر «تقیخانی» با بیان اینکه ۱۷۰ گروه سرود و تکخوان در سال ۱۳۹۸ در جشنواره حضور داشتند، ادامه داد: امسال با وجود شیوع کرونا، در مجموعه ارتش و سازمان عقیدتی سیاسی کارهای هنری تعطیل نشد و با تغییر رویکرد توانستیم جشنواره سرود را به شکل تکخوانی برگزار کنیم. ابتدا تصور برگزاری جشنواره با شرایط موجود غیر ممکن بهنظر میرسید؛ اما این اتفاق به شکل مطلوب رخ داد.
سخنگوی ارتش به دیگر ویژگی جشنواره «نغمههای بهشتی ۷» اشاره کرد و گفت: ۱۹۱ تکخوان در مجموع کارکنان وظیفه، پایور و فرزندان ارتشی توانستند در جشنواره حضور پیدا کنند که ۴۴ اثر به بخش نهایی راه پیدا کرد و داوران جشنواره نیز از بهترینهای کشور بوده و همواره روی موضوع داوری حساسیت داشتیم و از دقت نظرشان نیز تشکر میکنیم.
وی افزود: حضور موثر نوجوانان و جوانان در این جشنواره قابل توجه است. استعدادیابیهایی که در میان سربازان و فرزندان ارتشی رخ داد، واقعا بهخوبی انجام شد. همه این اتفاقات نشان داد که ظرفیتهای بسیار بالایی در مجموعه ارتش داریم.
امیر «تقیخانی» اضافه کرد: باید به استعداد کارکنان پایور و وظیفه و آموزش نیروها بیشتر توجه کنیم. ما در استانها ظرفیت خوبی داریم که با برنامهریزی میشود از آنها استفاده کرد. ارتش همانطور که در رزم و جبهه مقاومت موفق بوده، در حوزه هنر هم توفیقات بسیاری داشته است که امیدواریم این توفیقات روز به روز افزایش پیدا کند.