رئیس سازمان بهزیستی کشور: برای ۶۰ هزار کودکی که طالب تحصیل هستند در پویش پازل همدلی، نوشت افزار تهیه شد.
قبادی دانا با اشاره به اینکه برای کودکان ایرانی که میتوانستند بازمانده از تحصیل باشند از اقلام نوشتافزار ایرانی استفاده شد، اضافه کرد: بهترین اقلام با بهترین کیفیت برای آنها تهیه شد و این طرح توانست حدود ۱۵ هزار خیر را پای کار بیاورد و ترویج فرهنگ نیکوکاری کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: نیکوکاری در جهت توانمندسازی، در جهت حمایت از کودکانی که در سراسر کشور ممکن بود به خاطر نداشتن نوشت افزار امکان تحصیل برایشان سلب شود، ۶۰ هزار کودکی را که طالب تحصیل هستند، توانستیم زیرپوشش این کار قرار دهیم.
وی با بیان اینکه وظیفه سازمان بهزیستی هم این است که بتواند شرایط را فراهم کند که خیران و موسسات خیریه، مجموعههای صنفی و تولیدکنندگان ما پای کار بیایند و بتواند این اتصال را برقرار کند، اضافه کرد: یک مشارکت جمعی برای خیر جمعی صورت گرفت و اینکه این چرخدندهها با یکدیگر بتواند باعث همافزایی شود، میتواند کارهای بزرگ را شکل دهد.
قبادی دانا تاکید کرد: یکی از مواردی که خوب است مدنظر قرار دهیم این است که تقویم این برنامه را برای سال آینده جلو اندازیم که نوشت افزار در ابتدای سال تحصیلی به دانشآموزان تقدیم شود.
وی با اشاره به اینکه این پویش میتواند جزو برنامه سنواتی قرار گیرد و باتوجه به امکانی که ایجاد شده میتواند ادامه پیدا کند، هدفگذاری به این سمت برود که در برنامه چند ساله هیچ کودک ایرانی که میخواهد تحصیل کند بدون نوشت افزار باقی نماند، گفت: این رقم باید بیش از ۶۰ هزار نفر شود و میتواند طبق یک برنامه زمان بندی سال به سال افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: مشارکت سایر مجموعهها میتواند در این زمینه دخیل شود و این ورود میتواند باتوجه به آموزشهای مجازی که وجود دارد از حوزه نوشت افزار فراتر رود و برای امکان تحصیل مجازی در فضای مجازی نیز باتوجه به شرایط کرونا این امکان را فراهم کند.