رئیس سازمان نظام روان شناسی: به مسئولان کشور هشدار میدهم که سلامت روان مردم را در دوران پسا کرونا جدی بگیرند.
حاتمی ادامه داد: در سال ۸۲ سازمان نظام روان شناسی و مشاوره تاسیس شد و در سال ۹۱ شورای مرکزی ما خدمت حضرت آقا رسیدند و ایشان هم فرمودند خانوادهها باید برای حل مسائل خود به مشاور مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد نسبت به بهزیستی عائله مندی بیشتری دارد و باید توسعه خدمات مشاوره و پایداری خانواده در دستور کار قرار گیرد، گفت: به۳۸۰ مرکز روان شناسی در وزارت ورزش و جوانان مجوز دادیم که در کشور فعالیت کنند.
حاتمی گفت: در تهران یک مرکز خدمات روان شناسی ستادی داریم که در راستای حمایت و پشتیبانی فعالیت دارند و کمیته امداد اعلام کرد مناطق محروم در اولویت قرار دارند.
او با بیان اینکه ما با تمام ظرفیتی که در استانها داریم به کمیته امداد کمک خواهند کرد، گفت: ما به دوران پسا کرونا نزدیک میشویم و میدانیم که سلامت روان کشور تحت تاثیر است.
وی با بیان اینکه کرونا یک دشمن ناشناخته است و اضطراب را در همه ایجاد کرده است و بعد از اضطراب هم اختلالات روانی، خود را نشان میدهد، گفت: ستاد ملی مقابله با کرونا از الان باید به فکر دوران پسا کرونا باشد همچنین ما به ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام آمادگی کردیم که در این دوران ارائه خدمات میکنیم.
حاتمی ادامه داد: مردم نیاز به گفتگو دارند چرا که مردم در قرنطینه و محدودیت هستند.
رییس سازمان نظام روان شناسی گفت: سلامت روان باید در برنامه هفتم توسعه مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد چرا که اقشار آسیب پذیر و کم درآمد تمکن مالی خدمات مشاورهای را ندارند و مشاوره این روزها جزو کالاهای لوکس است.