۵۳ مرکز "مثبت زندگی" در کردستان راهاندازی خواهد شد.
217 معتاد تحت درمان ترک اعتیاد
صباح قریشی با اشاره به اینکه 14 کمپ ترک اعتیاد در حال حاضر در استان کردستان فعال است، گفت: هم اکنون 217 معتاد متجاهر در کمپ های استان کردستان تحت خدمات درمانی قرار دارند.
قریشی افزود: پیشگیری، همواره بهتر از درمان است از این رو بهزیستی کردستان برای مقابله با اعتیاد برنامههای مختلفی در طول سال اجرا میکند.
20 معتاد زیرپوشش خدمات مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد کردستان هستند
قریشی با بیان اینکه ظرفیت 20 معتاد زیرپوشش خدمات مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد کردستان هستند، خاطرنشان کرد: این مرکز ظرفیت جذب 70 نفر را دارد.
وی تصریح کرد: مرکز جامع درمانی و بازتوانی اعتیاد به ازای هر نفر 9 میلیون تومان یارانه دریافت می کنند ولی این اعتبار جوابگوی نیاز نیست و امیدواریم بتوانیم با حمایت خیرین و غیره و همچنین گرفتن شهریه در فازهای بعدی از افراد اعتبارات مورد نیاز برای اداره مرکز را تامین کنیم.
مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: این مرکز جامع یک زنجیره کامل از درمان و ترک اعتیاد، مشاوره، آموزش و توانمندسازی حرفه ای و شغلی برای افرادی است که زیرپوشش قرار میگیرند.اجرای طرح چکامه در کردستان
مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: طرح چکامه با هدف پیشگیری از اعتیاد از جمله اقدامات بهزیستی کردستان است که بنا به دستور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با اعتیاد استان کردستان اجرایی شد.
قریشی با بیان اینکه رویکرد این طرح پیشگیری نوجوانان از آسیبهای اجتماعی با محوریت «خانواده و اعتیاد» بود، گفت: در همین راستا نشستهایی با علما و روحانیون برگزار شد تا با بهرهگیری از ظرفیت تریبونهای نماز جمعه و مساجد زمینه آگاهسازی مردم را فراهم سازند.
قریشی افزود: کلاسهای آموزشی متعددی در حوزه پیشگیری از اعتیاد برای اقشار مردم به ویژه افرادی که بیشتر در معرض این آسیب هستند برگزار شده که خروجی بسیار خوبی داشته است.
مدیرکل بهزیستی کردستان اضافه کرد: یک مرکز جامع نیز اخیرا در سطح استان بهره برداری شده است و خوشبختانه در این زمینه در وضعیت مناسبی دارد.
قریشی افزود: همکاری دستگاههای مختلف در این مرکز جامع بسیار قابل تقدیر است و هیئت مدیره این مرکز نیز از بین افراد خوش نام انتخاب شدهاند.