ممنوع شدن خروج سیمان از استان بوشهر
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: خروج سیمان از استان ممنوع شده تا وضعیت بازار این محصول هر چه سریعتر به تعادل برسد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، سید حسین حسینی با اشاره به کمبود سیمان در استان بوشهر در ماههای اخیر بیان کرد: علت این مشکل در ابتدا کمبود گاز و سوخت مازوت مورد نیاز کارخانههای سیمان بود که با اقدامات و رایزنیهای صورت گرفته این مشکل برطرف شده است.
وی افزود: مشکل دیگر در زمینه توزیع سیمان است که در همین زمینه تا کنون سه هزار و ۷۵۰ فقره بازرسی از مراکز عرضه در استان صورت گرفته و ۱۰۳ فقره پرونده تخلف با عنوان گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه، احتکار و امتناع از عرضه برای فروشندگان سیمان تشکیل شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: ۳۵ عامل توزیع سیمان که در استان بوشهر نسبتبه عرضه با نرخ بالاتر یا محدود کردن عرضه اقدام کرده بودند سهمیه سیمان آنها قطع شده است.
وی عنوان کرد: از ابتدای بروز مشکل کمبود سیمان در این استان مراکز عرضه این مصالح ساختمانی ۱۰ میلیارد ریال جریمه شدند.
حسینی بیان کرد: با هدف بهبود روند توزیع سیمان بازرس مستقیم نیز در کارخانههای تولید سیمان استان مستقر شدهاند و روند توزیع را به صورت روزانه به سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش میدهند.
وی تاکید کرد: هر عاملی که سیمان دریافت میکند باید سیمان تحویلی خود را در سامانه جامع انبارها ثبت کند.
رئیس سازمان صمت استان بوشهر از ممنوع شدن خروج سیمان از استان بوشهر خبر داد و افزود: در رایزنی صورت گرفته با فرمانده انتظامی استان، خروج سیمان از استان ممنوع شده است تا وضعیت بازار سیمان هر چه سریعهتر به تعادل برسد.
وی گفت: از کارخانههای تولید سیمان نیز خواسته شده براساس ظرفیت پروانه بهرهبرداری خود سیمان تولید کنند.
حسینی عنوان کرد: ظرفیت کارخانههای سیمان دشتی و دشتستان هرکدام روزانه سه هزار تن است که قابلیت تولید بیشتر نیز دارند و کارخانه سیمان ساروج کنگان نیز ظرفیت تولید روزانه آن ۶ هزار تن است که از این میزان ۷۰ درصد کلینکر است و ۳۰ درصد آن تبدیل به سیمان میشود.