فعالیت گروههای رهگیری کرونا در مازندران
هزار و ۴۰۳ گروه رهگیری در سطح مازندران برای شناسایی افراد مبتلا به کروناویروس مشغول فعالیت هستند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، استاندار مازندران در هفتاد و هشتمین جلسه ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا که عصر امروز با حضور دکتر رئیسی معاون وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی و سخنگوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا برگزار شد گفت: با توجه به شرایط خاص این استان نسبت به سایر استانهای کشور، باید مورد توجه جدّی قرار گیرد.
احمد حسین زادگان با بیان اینکه بخشی از بازار مازندران، خدماتی بوده و گردشگری سهم عمدهای در این راستا دارد افزود: تراکم جمعیتی مازندران و مقصد گردشگری بودن شرایط ویژهای برای این استان به وجود آورده و وزارت بهداشت با تشخیص صحیح این مهم در مازندران، اقدامات پیشگیرانه لازم در این استان را عملیاتی کرده است.
استاندار مازندران بر بازنگری رنگ بندیهای استان به لحاظ تراکم جمعیتی و فواصل اندک شهرستان های مازندران تاکید کرد و خواستار افزایش امکان آزمایشهای سریع (رَپِبد) در استان شد و گفت: با توجه به تراکم جمعیتی و گردش پذیر بودن مازندران، باید در کنار برخی استانها در اولویت واکسیناسیون کشور قرار گیرد.
حسین زادگان، اعمال شرایط سختگیرانهتر در روزهای پایانی سال و سال نو را بیشتر از این روزها، ضروری دانست و بر تشدید جرایم خودرویی و حمایتهای اقتصادی از اصناف و بازاریان تاکید کرد و افزود: برای استمرار رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط بازاریان و اصناف، مُشَوِّقهایی باید در نظر گرفته شده و همچنین اختیارات بیشتر استانی برای پیشگیری و مقابله با کرونا لازم است.
دکتر سیدعباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم گفت: این استان به عنوان چهارمین استان کشور، از ابتدای شیوع ویروس کرونا درگیر آن شده است گفت: هزار و ۴۰۳ گروه رهگیری در سطح استان با هدف شناسایی افراد مبتلا به کرونا ویروس، فعالیت دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز در این جلسه، نوسان رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط مردم را دلیل اصلی تشدید نگرانیهای کووید ۱۹ در کشور و مازندران دانست و از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواست: با بهره گیری گیری از توانمندیها و نتایج همه حوزه ها، رعایت شیوه نامههای بهداشتی را تقویت کنند.
دکتر سیدفرزاد جلالی، شهرستان بابل با جمعیت ۶۰۰ هزارنفری را پُرتراکمترین شهرستان استان به لحاظ جمعیتی برشمرد و افزود: نگاه به مازندران باید متفاوت از نگاه به استانها و شهرستانهای دیگر بوده و اگر اعلام رنگ بندیها در استان به دلیل نزدیکی شهرستانهای این استان، به لحاظ جغرافیایی کلان شهر باید بازنگری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، تحقق نیافتن وعده بانکهای مختلف به اصناف را دلیل مهم ضرر مالی بسیار زیاد این گروه اعلام و بر چاره اندیشی در این رابطه تاکید و تصریح کرد: در سه هفته اخیر، آزمایش سریع مثبت (رَپِید) از ۲۸ به زیر ۱۰ درصد رسیده است.
مدیر کل سازمان صمت مالزندران در ابتدای این نشست گفت: از ۱۵ بهمن امسال، قرارگاه نظارتی و بازرسی بر اصناف دوباره تشکیل شده و در هر شهرستان، پنج گروه بازرسی بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی توسط اصناف نظارت میکنند.
حسینقلی قوانلو از بهبود رعایت شیوه نامههای بهداشتی در نانواییهای استان خبر داد و افزود: پلمب واحدهای متخلف از ۶ به ۲۱ مورد در بخش اصناف و بازار افزایش یافته است.