عزیزیخادم بیست و هفتمین رئیسی است که بر صندلی ریاست فدراسیون فوتبال تکیه زد.
از سوابق فوتبالی او میتوان به عضویت در تیم ملی فوتبال دانشجویان و تیم نیروی زمینی ارتش اشاره کرد.
اما بدون شک مهمتر از سوابق ورزشی اندک او، سابقه حضور او در هیئت مدیره ایران خودرو، مدیریت در شرکتهای زیرمجموعه وزارت رفاه، شرکت پتروشیمی امیرکبیر و شرکت پتروشیمی شازند بیشتر به چشم می آید.
او در دولت احمدینژاد و در دوران وزارت رفاه پرویز کاظمی، معاون پارلمانی وزیر بود و برنامهریزی برای باشگاه استقلال تهران که زیرمجموعه این وزارتخانه بود، زیرنظر او انجام می شد.
عزیزی خادم در سال ۹۰ برای حضور در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، علی فتحاللهزاده را شکست داد، اما در سال ۹۶ برای همین پست، به محمود اسلامیان باخت.
وی در سال ۹۰ به دلیل سابقه کمتر از ۱۰ سال، صلاحیتش برای حضور در انتخابات تایید نشد.
حالا عزیزی خادم که متخصص روابط بینالملل است در ماههای آینده باید با بحران تیم ملی فوتبالی دستوپنجه نرم کند که با حریفان منطقهایاش برای صعود به جامجهانی کار سختی پیش رو دارد.
عزیزی خادم که مثل نزدیکترین رقیبش یعنی کیومرث هاشمی، از دولت احمدینژاد میآید، در انتخاباتی پیروز شد که علی کریمی جنجالیترین نامزد آن، تلویحا آن را مهندسیشده خواند، اما حالا مرد شماره یک فوتبال مانده است و وعدههای انتخاباتی که باید آنها را عملی کند.
این رئیس ۴۳ ساله در ۷۴ سالی که از عمر فدراسیون فوتبال میگذرد، بیستوهفتمین نفری است که سکان فوتبال ایران را برعهده گرفته است.