حملات موشکی رژیم بعث عراق به تهران از ۱۰ اسفند سال ۱۳۶۶ کلید خورد و تا دوم فروردین سال ۱۳۶۷ ادامه پیدا کرد.
حملات موشکی رژیم بعث عراق به تهران از ۱۰ اسفند سال ۱۳۶۶ کلید خورد و تا دوم فروردین سال ۱۳۶۷ ادامه پیدا کرد؛ بر این اساس، بیش از ۱۰۰ فروند موشک به تهران اصابت کرد که موجب شهید و مجروح شدن بیش از دو هزار و ۵۹۷ نفر از مردم شد.
ساعت ۶:۳۰ عصر دوشنبه دهم اسفند سال ۱۳۶۶ هواپیماهای عراقی به تهران حمله کردند که موشکهایشان به یک ساختمان مسکونی سهطبقه در کنار مسجد «الجواد (ع)» در میدان هفتم تیر و بیمارستان و زایشگاه «عیوضزاده» در خیابان «شیخ هادی» اصابت کرد.
در بمباران میدان «هفتم تیر»، ۴۴ واحد تا مرز ۵۰ درصد، سه واحد ۵۰ تا ۷۰ درصد و ۱۰ واحد ۷۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شدند. همچنین، در بمباران خیابان «شیخ هادی» نیز ۱۵ نفر شهید و ۷۵ نفر زخمی شدند که اغلب زن و نوزاد بودند.
یک نوزاد که فقط یک ساعت بود به دنیا آمده بود، خردسالترین و یک پیرزن ۷۰ ساله مسنترین شهدای این بمباران بودند. موج انفجار، شیشههای ساختمانهای اطراف بیمارستان را شکست و تکههای شیشه تعداد زیادی از بیمارهای بیمارستان را زخمی کرد. موشک به محوطه باز بیمارستان اصابت کرده بود، اما به علت اصابت به محوطه و وجود مصالح و معماری مناسب در ساخت بیمارستان، هیچیک از بناهای بیمارستان از لحاظ سازه آسیب جدی ندید و صرفاً به علت موج انفجار، شیشه و معماری داخلی و محوطهسازی تخریب شد.
ستاد بازسازی مناطق موشکخورده همچنین گزارش داد که در بمباران بیمارستان «عیوضزاده» ۲۷۹ واحد تا مرز ۵۰ درصد، ۱۷ واحد از ۵۰ تا ۷۰ درصد و ۹ واحد ۷۰ تا ۱۰۰ درصد آسیب دیدند که بلافاصله بعد از انفجار، مردم محله به خیابان آمدند و برای کمک به زخمیها به سمت بیمارستان رفتند و پیش از آنکه آمبولانسها و نیروهای امدادی به محل انفجار برسند، مردم زخمیها را به بیمارستانهای دیگر بردند.
در آن روز، دو موشک دیگر هم یکی در میدان «قزوین»، خیابان «غفاری» و دیگری در خیابان «شهید مطهری» افتاد که منفجر نشد و خسارتهای جزئی به جای گذاشت. دو موشک دیگر نیز در خیابان «سهروردی»، نزدیک پل «سید خندان» و همچنین خیابان «غفاری»، نزدیک مسجد «توتونچی» در یک تعمیرگاه ماشین افتاد و منفجر شد، اما به کسی صدمهای وارد نشد.
ساعت ۲۳:۴۸ شامگاه دوشنبه، برای اولینبار عراق با سه موشک به تهران حمله کرد. یکی از موشکها در خیابان «سمیه»، نزدیک ساختمان «جهاد سازندگی» و دیگری نیز خیابان «مبارزان» و سومی در خیابان «سرباز»، نزدیک بیمارستان «خانواده» متعلق به ارتش افتادند که این حملات نیز هیچ تلفاتی در بر نداشتند.