هدف اصلی ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی، برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم درسایه امنیت است.
وی به بخشنامه ریاست قوه قضائیه مبنی بر تشکیل ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی اشاره کرد و گفت: دردوران تحول قضایی و اجرای سند تحولی قوه قضائیه پیشگیری از وقوع جرم در اولویت قراردارد و در انتخابات گذشته با تدابیر پیشگیرانه از سوی این ستاد صدها تذکر به نامزدهای انتخاباتی داده شد و علاوه بر پیشگیری از جرائم انتخاباتی، ۵۵ مورد پرونده قضایی تشکیل و در چارچوب قانون و بدون اغماض با متخلفان انتخاباتی برخورد قانونی صورت گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی از دیگر وظایف این ستاد را پایش و رصد مداوم و مستمر اقدامات و فعالیتهای انتخاباتی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات پیشگیرانه با هدف پیشگیری از جرایم انتخاباتی دانست و تصریح کرد: اطلس انتخاباتی در حال تکمیل شدن است و با تعامل و همراهی شورای تأمین، شهرهای مهم و حساس مشخص شده و تدابیر و تمهیدات لازم به منظور پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی از سوی رؤسا و دادستانهای حوزههای قضایی و دستگاههای امنیتی استان به منظور برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور پیش بینی شده است.
وی تأکید کرد: ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی با جدیت تمام به موضوع پیش از شروع انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شورای اسلامی شهر ورود کرده و مصوباتی که در این جلسات قرار داده میشود را به جد پیگیری کنند.
رئیس ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان فارس با تأکید بر رعایت اصول اخلاق انتخاباتی از سوی کاندیداها به آنها توصیه کرد ضمن حفظ احترام یکدیگر، از تبلیغات غیرمجاز و خارج از چارچوبهای قانونی خودداری کرده و برای مردم الگوی تمکین به قانون باشند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی به موضوع تأیید صلاحیت کاندیداها توسط مراجع چهار گانه نیز اشاره کرد و گفت: لازم است مراجع چهارگانه در تأیید صلاحیتها دقت لازم را داشته باشند.
وی افزود: در هیأتهای اجرایی نیز افرادمتدین، سالم و انقلابی به کار گرفته شوند و ازحضور افرادی که از فتنه گران حمایت نموده و از خط قرمزهای نظام مقدس جمهوری اسلامی عبور کرده اند جداً خودداری شود.
رئیس شورای قضایی استان فارس در خصوص استفاده از ظرفیتهای دولتی نیز متذکر شد: این موارد تنها منحصر به اموال، اماکن و امکانات فیزیکی نیست بلکه سایر ظرفیتها از جمله سوء استفاده از موقعیتهای شغلی در راستای جهت دهی به افکار عمومی را نیز شامل میشود.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی بر حساسیت همه مسئولین در خصوص فضای مجازی اشاره کرد و افزود: تبلیغات این دوره از انتخابات بیشتر از طریق فضای مجازی صورت میگیرد و تبلیغات در همه فضاها تنها در چارچوب قانون و موعد مقرر پذیرفتنی است و با تبلیغات خارج از ضوابط تعریف شده که زمینه ساز اخلال در نظم، قانون شکنی و عبور از خطوط قرمز نظام باشد با حساسیت بررسی و در چارچوب قانون برخورد خواهد شد.
وی به اهمیت انتخابات پیش رو اشاره کرد و ضمن دعوت همگان در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر مشارکت حداکثری در انتخابات تصریح کرد: امروز وظایف مسوولان در برگزاری انتخابات و مردم بیش از گذشته است، مردم بار دیگر حضور فعال و مشارکت حداکثری خود در انتخابات پیش رو را نشان خواهند داد.