بر مبنای یک گزارش مردمی و با تلاش کارشناسان دادگستری استان یزد، فردی که مدعی بود، مشاور قوه قضاییه است در یزد دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما یزد، رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد در این رابطه گفت: پس از دریافت یک گزارش مردمی مبنی بر فعالیت یک فرد مشکوک که مدعی است مشکلات غیر قابل حل در دستگاه قضایی را میتواند در ازای دریافت مبلغی پول حل کند، مراتب با اخذ دستور قضایی در دستور کار قرار گرفت.
مجید فرهمند زاده افزود: فرد دستگیر شده در یک فرایند حساب شده از یک وکیل آشنا به امور حقوقی نیز بهره گرفته و در عین پیشبرد برخی از امور کاری و معاملاتی خود، برای موجه جلوه دادن طرح کلاهبرداری خود، جلسهای با افراد دارای پرونده و وکیلی که از تهران به یزد دعوت کرده میگذاشته تا اعتماد این افراد را برای پرداخت هزینه جلب کند.
وی اظهار داشت: این فرد برای اینکه بتواند افراد دارای مال و مکنت را به دام بیاندازد و بهره کشی مالی خود را به ثمر بنشاند حین برخی از برنامههای مالی و تجاری، عنوان میکرده که فقط پروندههای سنگین و لاینحل را میپذیرد و حتی در موردی برای کاهش هر ماه حبس مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال را اعلام کرده بوده است.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه همه افراد دارای مراوده با این فرد برای اخذ توضیحات به حفاظت و اطلاعات دادگستری احضار شدند، بیان داشت: با هوشمندی یکی از شهروندان و اطلاع به ستاد خبری، این پرونده قبل از اینکه فرد دستگیر شده بتواند پولی را اخذ و یا سوء استفاده مالی انجام دهد جمع شد و از ضرر و زیان به شهروندان پیشگیری شد.
وی به برگزاری جلسات این شخص با مراجعان خود در دفتر یک شرکت تجاری و همچنین یک دفتر بی تابلو و بی نشان در یک پاساژ خلوت اشاره کرد و گفت: برای هر شهروند باید مسجل باشد که کسی که داعیه ارتباط با مسئولان ارشد قوه قضاییه را دارد وقتی که بدون خبر و حضور مسئولان قضایی استان یزد در یک مکان غیر مرتبط دیدار بر قرار میکند حتما دنبال یک امر غیر قانونی است.
رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد، خاطرنشان کرد: بهترین راه برای تحقق عدالت و گرفتن حق، تمسک به قانون و تبعیت از مقررات است و توسل به افرادی که ادعای نفوذ به غیر حق و حل و فصل پرونده به شیوههای غیر قانونی و فرا قانونی دارند بدون شک ضرر و زیان دیگری است که به فرد وارد میگردد.
وی افزود: اکثر افرادی که ادعای نفوذ در قوه قضاییه را دارند به طور معمول از کلاهبردارن حرفهای هستند که به محض اخذ پول ردی از خود به جای نمیگذارند و این شهروندان هستند که از اعتماد بی جا به این افراد سود جو و منفعت طلب متضرر میگردند.
فرهمند زاده تأکید کرد: حفاظت و اطلاعات دادگستری استان یزد همواره در صیانت از حق شهروندان آماده بررسی موارد مشکوک میباشد و مردم نیز میتوانند در مواجه با افراد دارای ادعای نفوذ ابتدا مراتب را با نهادهای امنیتی، نظارتی و اطلاعاتی در میان بگذارند و از اعتماد بی جا خودداری کنند.