بر اساس نظرسنجیها سازمان میادین میوه و تره بار در مقایسه با دیگر بخشها توانسته است نمره قابل قبولی از سوی شهروندان بگیرد.
به گفته او؛ این ناکارآمدی سبب شده است تا مسئولان به فکر یک توزیع کارآمد باشند و نخستین بازار میوه و تره بعد از انقلاب اسلامی هم در تهران و در زندان «قزل قلعه» ایجاد شد و هدف آن، کم کردن واسطههای زیادی بود که سبب افزایش قیمت محصلات کشاورزی میشد.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه میادین میوه و ترهبار با کاهش فاصله میان تولید کننده و مصرف کننده و استفاده از لوازم علمی و فنی توانستند رضایت بخش زیادی از شهروندان را جلب کنند، گفت: بر اساس نظرسنجیها سازمان میادین میوه و تره بار در مقایسه با دیگر بخشها توانسته است نمره قابل قبولی از سوی شهروندان بگیرد.
آقای هاشمی در این حال گفت: در کنار رضایتمندی شهروندان اما؛ باید نگاه آسیب شناسانه هم به این موضوع داشت. باید ببینیم آیا واقعا میادین میوه و تره بار واسطهها را حذف کردند؟ احساس میشود هنوز قیمت محصولات کشاورزی از تولید کننده تا مصرف کننده، فاصلهای ۱۰ برابری دارد. این فاصله نشان میدهد هنوز به اهداف اصلی این سازمان نرسیدیم، هرچند بخشی از قیمت کاسته شده است.
به گفته او؛ هنوز مشکلاتی در نحوه واگذاری و قیمت غرفهها و قیمت محصولات وجود دارد که اگر این مشکلات را حل کنیم، رضایت مندی شهروندان بیشتر خواهد شد.
امروز، هشت بازار جدید میوه و ترهبار در پنج پهنه شمالی، جنوبی، غربی، شرقی و مرکزی پایتخت با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، کاظم خاوازی، وزیر جهاد کشاورزی و بخری اعضای شورای شهر و مدیران شهری افتتاح شد.
علاوه بر این هشت بازار، یک خوابگاه کارگری و ساختمان متمرکز ستادی این سازمان نیز همزمان به بهرهبرداری رسید.