پس از حادثه در مرز سراوان، موج سواری رسانهای آنان که به دنبال برهم زدن آرامش و امنیت مردم هستند، آغاز شد تا آن اندازه که از دستاویز قرار دادن هیچ دروغ و سند سازی فروگذار نکردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سیستان و بلوچستان ، با تحرکات گروهک تروريستي و منفعت طلبان و در نتيجه، درگيري در مرز سراوان حادثه اي بس تاسف آور و ناگوار براي مردمان خونگرم سيستان و بلوچستان رقم زد.
حادثه اي که بعد از آن رسانه هاي معاند و ضد ايران، از باتلاق آن ماهي گرفتند و با حمايت از خرابکاران و گروهک تروريستي در آشوب ها نقش اصلي را ايفا کردند.
در حادثه ایی که ساعت 8 صبح روز دوشنبه در مرز شمسر شهرستان سراوان توسط سوختبرها در آن طرف مرز رخ داد ،با تیراندازی افراد ناشناس دو نفر کشته و تعدادی زخمی شدند.
ساعت 10 صبح دیروز هم عده ای در مقابل فرمانداری سراوان تجمع می کنند و پس از شکستن درب و پنجره ها وارد فرمانداری می شوند که با ورود نیروهای امنیتی این افراد متفرق شدند و ساعتی بعد شهر در روال عادی بازگشت و اکنون امنیت کامل برقرار است .
گروهکهای ضد انقلاب و معاند از قبل با ترسیم نقشه و ترغیب افراد سودجو دست به این اقدام خرابکارانه زدند.
بر خلاف همه دشمنیهای شبکههای معاند و تحریکات فضای مجازی برای ایجاد ناامنی در شهرستان سراوان، فرمانداری این شهرستان امروز چهارشنبه با هوشیاری مردم در کمال امنیت در حال خدمات دهی به مردم است.
طرح رزاق یکی از اهداف دولت برای اجرای طرح سهمیهبندی سوخت و افزایش قیمت جلوگیری از قاچاق این سرمایه ملی به خارج از مرزهاست. در این طرح برای انتقال سوخت به خارج از کشور، سهمیه مشخصی برای مرزنشینان مشخص شده است و خارج از این سهمیه غیرقانونی است.
طرح رزاق چند ماهی است که مصوب شده و به گفته معاون استاندار سیستان و بلوچستان با اجرای طرح رزاق یکسری از معضلات رفع و برخی حوزهها مانند آموزش، بهداشت با نگاه توسعهای خاص خود و مباحث مربوط به حوزه زیر ساختهای امنیت تقویت میشود تبدیل قاچاق سوخت به تجارت قانونی هدف اصلی طرح رزاق است.
استاندار سیستان و بلوچستان هم با تاکید بر اهمیت پیشگیری از قاچاق سوخت و ساماندهی آن در سیستم طرح رزاق بیان کرد: باید نیروی انتظامی و یگانهای کنترلکننده مبادی ورودی استان، قاچاق سوخت را به طور جد کنترل کنند و هزینه قاچاق سوخت بالا برود