معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع: با شناخت شیوههای دشمن در فضای مجازی و با گسترش سواد رسانهای باید مقابل هجوم دشمن ایستاد و از تاثیرگذاری منفی بر افکار جوانان جلوگیری کرد.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع اظهار داشت: در اجرای طرح یاران ولایت بیش از ۱۶ هزار نفر در رشتههای مختلف فرهنگی و هنری با هم به رقابت پرداختند که رکورد محسوب میشود.
امیر شعبانیان با اشاره به محدودیتهای کرونایی و رعایت شیوه نامههای بهداشتی تصریح کرد: در این ارتباط تهیه و توزیع بستههای فرهنگی، توسعه مشاوره فردی و ارتباطات تلفنی، اجرای برنامههای متنوع در کانالهای مختلف با تولید محتوا برای فضای مجازی، برگزاری دورههای آموزشی مختلف متناسب با سن و جنسیت دانش آموزان عزیز از دیگر اقدامات فرهنگی و اجتماعی این طرح بوده که به نحو شایستهای به انجام رسید.
وی گفت: این طرح در اجرای فرامین مقام معظم ولایت و فرماندهی معزز کل قوا در سه حوزه تحصیل و علم آموزی با هدف ارتقاء سطح علمی و تخصصی فرزندان، تهذیب و خودسازی و توجه به معنویت با هدف تلاش در جهت تقویت بنیانهای اعتقادی و افزایش آمادگی جسمی و روحی و تفریح که نیاز جوانان و هدف اصلی این طرح است به اجرا در آمد.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع گفت: امروزه در عصر انفجار اطلاعات هستیم و بسیاری از دانشها و آموزهها را نیاز داریم که در اختیار جوانان ما قرار گیرد.
امیر شعبانیان با اشاره به بیانات مقام معظم ولایت در خصوص فضای مجازی گفت: فضای مجازی همان فضای واقعی جامعه است، زیرا فضای مجازی یک شمشیر و تیغ و دو لبه به شمار میرود که باید مراقب آن بود.
وی افزود: گرچه فضای مجازی دارای قابلیتهای خوبی هم میتواند باشد، اما در حال حاضر متاسفانه به ابزاری جهت برنامههای دشمن در زمینه بی هویت کردن جوانان ما تبدیل شده است. از این رو لازم است که ما نسبت به این هدف دشمن هوشیار باشیم و بدانیم که چگونه میتوان از خطرات و آسیبهای فضای مجازی از این حیث مصون ماند.
سرتیپ شعبانیان ادامه داد: دشمن در فضای مجازی مشکلات کوچک را بزرگ و موفقیتها را کوچک جلوه میدهد. با شناخت شیوههای دشمن در فضای مجازی و با گسترش سواد رسانهای باید مقابل هجوم دشمن ایستاد و از تاثیر گذاری منفی بر افکار جوانان جلو گیری کرد.
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع تصریح کرد: دشمنان ما تمام هجمه خود را به کار بستهاند که انقلاب اسلامی و تأثیر آن در جهان را محدود کنند و در این راستا با سرمایهگذاری گسترده بر روی شبکههای ماهوارهای و اینترنت و فضای مجازی تلاش دارند با تسخیر اذهان اجتماع به اهداف خود دست یابند.
وی افزود: آنچه مهم است این که ما باید بتوانیم هویت دینی جوانان را تقویت و معیارها و ارزشها را به آنها عرضه کنیم.
معاون وزیر دفاع گفت: در فضای مجازی نیاز به تولید محتوای بیشتر و حضور پررنگتر را داریم که ان شاءالله با توجه به برنامههای سازمان عقیدتی سیاسی و معاونت فرهنگی و روابط عمومی در این عرصه موفق خواهیم بود.
برگزاری دومین جشنواره فرهنگی هنری ویژه فرزندان کارکنان وزارت دفاع
دومین جشنواره فرهنگی هنری ویژه فرزندان کارکنان وزارت دفاع به میزبانی سازمان اتکا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی وزارت دفاع؛ ذبیح اله جوانی مدیر کل امور فرهنگی خانوادههای وزارت دفاع در آیین اختتامیه دومین جشنواره سراسری یاران ولایت ویژه فرزندان کارکنان که به صورت برخط و با حضور امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع، حجت الاسلام آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و جمعی از مسئولین وزارت دفاع در سازمان اتکا برگزار شد، گفت: نقش فرهنگ دینی و فرهنگ اصیل ایرانی در تحکیم بنیان خانواده و در استمرار پویایی جامعه بسیار مهم است و والدین نقش مهم و اثرگذاری در انتقال فرهنگ اصیل ایرانی، اسلامی و اخلاق، به فرزندان خود و نسلهای آینده بر عهده دارند.
وی با تبیین برنامههای فرهنگی مختص خانوادهها و فرزندان کارکنان وزارت دفاع گفت: امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، شرایط خاصی در برگزاری دورههای ویژه خانوادهها و فرزندان آنها حاکم بود و در عین حال بسیاری از این فعالیت ها، بدون تعطیلی و حتی با افزایش کمیت و کیفیت، به صورت آنلاین و برخط برگزار شد.
مدیرکل امور فرهنگی خانوادههای کارکنان وزارت دفاع گفت: برنامههای متعدد و متنوعی در سال ۹۹ برای خانوادهها و فرزندان برگزار شد که از مهمترین این برنامهها راه اندازی ۳۱ مرکز مشاوره در سطح شهرکهای مسکونی و ادارههای تابعه وزارت دفاع، برگزاری حدود ۱۰۰۰ جلسه برخط و توزیع بیش از ۶۰ هزار بسته فرهنگی و برگزاری مسابقه از محتوای آن و توسعه کانالها و گروهها در پیام رسانهای شبکههای اجتماعی میباشد.
اقای جوانی ادامه داد: امسال برنامههای اردویی، فرهنگی، ورزشی ویژه فرزندان دختر و پسر کارکنان وزارت دفاع با رعایت کلیه شیوه نامههای بهداشتی پیگیری شد و بر همین اساس بیش از ۱۶ هزار فرزند به صورت حضوری و برخط در این دورهها شرکت کردند.
دیگر اقدامات مهم نیز به این شرح است:
ادامه ارتباط اساتید و مربیان با فرزندان از طریق پیام رسانهای شبکههای اجتماعی، ارتباط تلفنی و ارائه مشاورههای روان شناسی توسط اساتید و مشاوران متعهد، برگزاری نمایشگاه آثار فرزندان و بارگذاری تصاویر درکانالهای مجازی، تشکیل گروههای هنری مانند سرود و نمایش و ...، مشارکت فرزندان در برگزاری جشنهای مناسبتی، مشارکت فرزندان در جمع آوری کمکهای مومنانه در ایام کرونایی، از جمله در تولید ماسک، برگزاری دورههای برخط با موضوعات مختلف علمی و هنری، برگزاری کارگاههای آموزشی و مهارتی در فضای مجازی، برگزاری حلقههای معرفتی در موضوعات عترت شناسی، آموزش جمعی و رفع شبهات جوانان و نوجوانان، مشارکت فرزندان در مستند سازی برنامهها و ساخت نماهنگها و نماهنگ ها، برگزاری هیئتهای مذهبی توسط دانش آموزان، همکاری در برپایی نمایشگاههای فرهنگی در طول سال، تشکیل کانون جوانان و نوجوانان با حضور اعضای فعال طرح یاران ولایت در راستای آموزش و تبادل نظر در خصوص چگونگی اجرای فعالیتهای فرهنگی نو و ابتکاری.