طرح جمع آوری پلاسمای بیماران بهبود یافته کرونا از استان قم آغاز و به ۲۵ استان کشور تعمیم یافت.
وی خاطرنشان ساخت: جمع آوری پلاسما در استان قم با تکیه بر نیروهای توانمند این استان جهادگرانه پیش رفت و موجب شد فرآوردهای ارزشمند را در سختترین روزهای قرن فراهم کنیم.
آقای دکتر عشقی، سازمان انتقال خون را مظلوم و گاهی مغفول برشمرد و گفت: انتقال خون خالصانه و ایثارگرانه در ایام کرونا تلاش کرد و کارکنان این مجموعه در روزهایی که بسیاری از ادارات در دورکاری به سر میبردند در محل کار حضور داشتند.
وی یادآور شد: مظلومیت سازمان انتقال خون ایران حتی در میان دیگر نهادهای سلامت محور نه مسألهای جدید است و نه به سادگی قابل رفع و فراموش شدن است و بهبود این شرایط تنها یک راهکار دارد و آن همدلی همه ما برای ابراز توانمندیها است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران همچنین به نبود حتی یک واحد درسی مرتبط با طب انتقال خون در رشتههای علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: واحدهایی از جمله طب سنتی در سرفصل دروس رشتههای پزشکی وجود دارد، اما جای خالی انتقال خون حتی در دانشگاهها نیز به شدت احساس میشود.
آقای عشقی به تفاوت ساختار سازمان انتقال خون با دیگر مجموعهها اشاره کرد و افزود: ۸۰ درصد از منابع انسانی ما در بخش فنی حضور دارند و با وجود تعداد و میزان کم منابع انسانی و مالی در گستردهای پهناور خدمت رسانی میکنیم که مساحت آن به اندازه چند کشور اروپایی است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: با وجود همه کاستیها حضور نیروهای جوان، زنانی توانمند و سپید موهایی مجرب موجب شده است که سازمان عملکرد مطلوبی را به بیماران ارائه دهد.
وی اذعان کرد: سازمان انتقال خون ایران مجموعهای حیاتی است و چنین مجموعهای در ساختار بودجه باید جایگاهی وزینتر داشته باشد.
آقای دکتر عشقی در خصوص مطالبات و نیازمندیهای کارکنان نیز تصریح داشت: در تیر امسال همه احکام کارکنان را صادر کردیم و سپس تلاش کردیم تا این بار سقف درآمد اختصاصی را افزایش دهیم تا بتوانیم دیگر مطالبات را پرداخت کنیم و بخشی از ناوگان تجهیزات را به روز و ملزومات راهبردی را تأمین نمائیم.