گروهای آسیب پذیر از جمله زنان، کودکان و افراد مسن در بحران زلزلۀ شهرستان دنا در اولویت رسیدگی قرار دارند.
فاطمه محمد بیگی افزود: طی بازدید از محلهای شهر سی سخت زن بارداری شناسایی شد که هفته آینده زایمان دارد، ولی هنوز چادر دریافت نکرده، باتوجه به اینکه یک فرد اولویت دار است هرچه زودتر باید خدمات رسانی انجام گیرد.
محمد بیگی با بیان اینکه باید به مشکلات بهداشتی و درمان مردم زلزله زده سی سخت در اسرع وقت رسیدگی شود اضافه کرد: باتوجه به اینکه جمعیت منطقه خیلی زیاد نیست، میتوان در مدت زمان کمی لیست افراد اولویت دار را تهیه و میزان خسارت وارده را نیز برآورد کرد.
دبیر کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی طرح ایجاد زنجیره بین بخشی را یکی از راهکارهای مهم برای تسریع در خدمات رسانی به زلزله زدگان بیان کرد و ادامه داد: در این طرح گروههای جهادی، امدادی، سپاه، بنیاد مسکن، هلال احمر و سایر دستگاهها در اتاق عملیاتی با برنامه ریزی دقیق وارد عمل شوند.
وی سرما، برف، باران، شیوع بیماریهای واگیردار، کرونا و همچنین شیوع بیماریهای عفونی در مناطق زلزله زده بویژه برای گروههای آسیب پذیر را خطرناک دانست و گفت: در این زمینه نیازمند توزیع عادلانه امکانات بهداشتی، درمانی و رفاهی خصوصاً در بین گروههای پرخطر هستیم.
محمدبیگی ضمن اعلام آمادگی مجلس شورای اسلامی، فراکسیون زنان و کمیسیون بهداشت برای همکاری و همراهی با مسئولان استانی در خصوص هدمات رسانی بیشتر به زلزله دگان افزود: با تهیه گزارشی وضعیت موجود بررسی و با ارائه به مجلس تصمیمات خوبی هم در بحث بودجه و هم برای برنامه ریزی برای آبادانی منطقه گرفته میشود.
نماینده قزوین با بیان اینکه گروههای جهادی حوزه انتخابی خود را پس از وقع زلزله به شهرستان دنا اعزام شدند اضافه کرد: ضمن بهره گیری از کمکهای مردمی در استان قزوین داورهای مورد نیاز زلزله زدگان از این استان به استان کهگیلویه و بویراحمد ارسال میشود.