کارشناس اقتصادی گفت: رانت قدرتمند زیرزمینی لایههای اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار داده و مانع از اصلاح ساختارهای اقتصادی است.
وی با تاکید بر اینکه نباید به صورت جزیرهای در اقتصاد عمل کرد، گفت: نمیتوان گفت مدیریت کلان ما تمایلی به ساماندهی ندارند بلکه به نظر میرسد قدرت رانت مخربی که به دنبال منافع شخصی خود است به حدی در اقتصاد امروز کشور نفوذ پیدا کرده که میتواند حتی بسیاری از سیاستها را به چالش بکشاند؛ مانند نقدینگی دست مردم که دولت هر سیاستی را اعمال کند این قدرت را ندارد در برابر حجم عظیم نقدینگی که میتواند به هر جا سرازیر شده و فضا را ملتهب و دچار شوک کند، بایستد.
این تحلیلگر مسائل اقتصادی افزود: به نظر میرسد نگاه کلان اجرایی کشور و حتی قوای مقننه و قضایی کشور به سمت توسعه اقتصادی شکل نگرفته است، در واقع ساختار قوه مقننه باید مبتنی بر افرادی باشد که درک بالایی از اقتصاد داشته باشند و بتوانند مبتنی بر توسعه فضای کسب و کار قانونگذاری کنند یا رفع مقررات زائد را در دستور کار قرار دهند.
مودودی گفت: در بخش دولت باید هماهنگی و همگرایی اقتصادی را بیشتر کنیم، نه اینکه شاهد اقدامات و تصمیمهای جزیرهای باشیم.
وی افزود: قوه قضاییه اگر میخواهد رویکردهای اشتباه را به صورت جدی دنبال کند باید با نگاه کارشناسی تبعات تصمیمهای اشتباه اقتصادی را پیگیری کند و عاملان این تصمیمها را تحت پیگرد قرار دهد.