نان محلی کُرنون شهربابک که در آثار ناملموس میراث فرهنگی ثبت ملی شده، پرخاصیت وپر طرفدار است.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان؛ نان محلی کُرنون با وزن ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم از گندم محلی تهیه و مایه خمیر آن به طور طبیعی فراهم می شود و نیز با توجه به پخت طبیعی با حرارت غیر مستقیم آتش ، هیچگونه ضایعاتی نداردو به علت طعم مناسب و خوشمزه بودن در صورت ایجاد شرایط مطلوب، مدت زمانی بیشتری از سایر نان ها، قابل نگهداری و استفاده است.
کارشناسان تغذیه معتقدند، نان کرنون بعلت سبوس ویتامین های مختلفی به خصوص ویتامینهای گروه «B» دارد و چون از مایه خمیر طبیعی استفاده می شود هیچ گونه ضرری برای معده ندارد.
فرماندار شهربابک گفت: نان محلی کُرنون شهربابک سال ۱۳۹۵ در آثار ناملموس میراث فرهنگی به ثبت ملی رسیده است.
قاسم شمسی اذعان کرد: با توجه به استقبال خوب شهروندان و هموطنان مان در خیلی از نقاط ایران از این نان واحد های پخت این نوع نان چه به صورت سنتی و در منازل و چه به صورت صنعتی توسعه یافته است و برای خیلی از سرپرستان خانواده ها ایجاد شغل کرده است.
روزانه بیش از ۵۰ هزار قرص نان کرنون در شهربابک پخت می شود که علاوه بر تامین نان شهرستان به مناطق دیگری از استان و یا کشور هم ارسال می شود.
تنورنان محلی کُرنون شهربابک ، کرنون نامیده و نام این نان نیز از تنور آن اقتباس میشود.