مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران: احداث مخازن آب اضطراری برای مواقع بحرانی از اقدامات ماندگار محسوب میشود.
بختیاری در ادامه گفت: احداث مخازن آب اضطراری برای مواقع بحرانی از اقدامات ماندگار محسوب میشود و با این اقدام مدل جدیدی از تهیه آب اضطراری در کلانشهر تهران به وجود آوردیم که میتواند الگویی برای سایر کلانشهرها باشد.
سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران هم در این جلسه گفت: احداث مخازن آب اضطراری در سطح شهر تهران برای تامین آب مورد نیاز در مواقع بحرانی مانند زلزله مورد تاکید شورا بوده است که در این راستا مطابق با هدف گذاریهای صورت گرفته باید عملیات احداث آن شتاب بیشتری بگیرد.
وی ادامه داد: با تشکیل یک کارگروه و انجام هماهنگیهای لازم، صرفه جویی در زمان مدیریت و پیشرفت کارها سرعت بیشتری گیرد.
رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: این کار از اقدامات بسیار مهم محسوب میشود که باید به خوبی اطلاع رسانی و بازنمایی شود.
وی درپایان بر لزوم آمادگی کامل شهرداری تهران و ارگانهای دیگر برای بارشهای اواخر اسفند و فروردین ۱۴۰۰ تاکید کرد.
در ادامه این جلسه مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، احداث مخازن آب اضطراری جهت استفاده در مواقع بحرانی در بوستانهای مناطق ۲۲ گانه و با همکاری شرکت آب و فاضلاب استان تهران در حال اجراست.
وی ادامه داد: پس از جانماییهای لازم ۲۵ نقطه در بوستانها در دستور کار قرار گرفت و تاکنون عملیات احداث ۱۷ مخزن با پیشرفت بالای ۹۰ درصدی در حال انجام است و عملیات احداث مخازن دیگر نیز با پیشرفت کمی در حال انجام است.
معاون شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود به عملیات جانمایی و احداث شیرهای هیدرانت سازمان آتش نشانی اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸۷۰۰ شیرهیدرانت در سطح مناطق ۲۲ گانه احداث شده است و ۲۰۰۰ شیر هیدرانت دیگر نیز در حال احداث است و مجموع اینها باید به ۱۲۸۰۰ شیر هیدرانت افزایش یابد و هر محدوده از سطح شهر تهران دارای شیر هیدرانت باشد که در مواقع لزوم و بحرانی مورد استفاده قرار گیرد.