فرمانده دانشگاه شهید ستاری: این دانشگاه به عنوان مرجع علوم هوانوردی کشور، در حال تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم است که علاوه بر آموزش، پژوهشهای انجام شده را کارآفرینی و تجاری سازی میکند.
وی ادامه داد: مهمترین وظیفه هر نظامی در زمان جنگ، جنگیدن و در زمان صلح، آموزش است و هر چه در این راه تلاش بیشتری صورت بگیرید قطعا در زمان جنگ خون کمتری ریخته خواهد شد؛ به همین دلیل در شرایط فعلی دانشگاه شهید ستاری نقش ارزشمندی در ارتقای توانمندی نیروی هوایی ارتش بر عهده دارد.
فرمانده دانشگاه شهید ستاری اضافه کرد: در راستای ارتقای سطح علمی و تحقیقاتی این دانشگاه، پروژههای مشترک با دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی کشوری و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و شرکتهای دانش بنیان انجام شده است.
امیر سرتیپ دوم رودباری با بیان اینکه به روز شدن دانشگاه و دانشگاهیان از اولویتهای اصلی دانشگاه شهید ستاری است، تصریح کرد: با توجه به تحولات دنیای امروز، در حوزههای هوایی خصوصاً جنگال، سایبر، هوش مصنوعی، پهپاد، ریزپرنده، فضایی و نانو اقدامات مهمی صورت گرفته است و همچنین سیر تحولات پژوهشی و تحقیقاتی در دانشجویان و اساتید نیز به روز شده است.
فرمانده دانشگاه شهید ستاری با تاکید بر لزوم ارتباط دانشگاه شهید ستاری با سایر مراکز علمی و دانشگاهی کشور، افزود: اگر میخواهیم دانشگاهی در تراز جهانی داشته باشیم، باید مهارت تعامل و گفتگو را یاد بگیریم. مزیت دانشگاه شهید ستاری این است که هم از نظر هوانوردی مرجعیت علمی دارد، هم ارتباط با صنعت را در دل دانشگاه برقرار کرده است. در همین راستا با اکثر مراکز علمی تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم.
امیر سرتیپ دوم رودباری با بیان اینکه ماهیت جنگهای حال و آینده از انسان محوری به سمت تجهیزات محوری رفته است، بیان کرد: در این میان تجهیزات هوایی یکی از فناوریهای استراتژیک برای رسیدن به اقتدار دفاعی مبتنی بر دانش است.
وی تصریح کرد: پرندههای بدون سرنشین از آن دست تجهیزات هوایی است که توانستیم در آن قابلیتهای بالقوه خود را بالفعل کنیم. این پرندهها در حوزههای مختلف دفاعی از قبیل شناسایی و جاسوسی، نظارت و دیدهبانی، فرماندهی و کنترل و جنگ شبکهای قابلیت نظامی دارند.
امیر سرتیپ دوم رودباری ادامه داد: دانشگاه هوایی شهید ستاری به عنوان یک نهاد علمی که مرجعیت علوم هوانوردی را در کشور داراست، ماموریت تربیت و آموزش متخصصان متعهد و کارآمد در زمینه پهپاد در ارتش جمهوری اسلامی بر عهده این دانشگاه است.
فرمانده دانشگاه شهید ستاری یکی از مهمترین اهداف این دانشگاه را ارتباط بین نسلی دانست و افزود: با ارتباط بین نسلی، دانش ضمنی انباشته شده به نسلهای بعدی منتقل خواهد شد.
وی به گامهای مهم این دانشگاه در حوزههای تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: با اخذ پروژههای طراحی محصول محور در حوزههای هوایی و در مراکز پژوهشی با رویکرد بدیع و نوظهور، فناوری گلوگاهی، توسعه محور، این دانشگاه توانسته گام مهمی در حوزه تحقیقاتی داخلی و فرامنطقهای بردارد.
امیر سرتیپ دوم رودباری با بیان اینکه دانشگاه شهید ستاری در حال تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم است، ادامه داد: دانشگاه هوایی شهید ستاری در حال گذر از دانشگاه نسل یک، دو، سه و تبدیل شدن به دانشگاه نسل چهارم است؛ یعنی دانشگاه در کنار آموزش و پژوهش میتواند پژوهشهای انجام شده را کار آفرینی و تجاری سازی کند.
وی در پایان با اشاره به برگزاری هیئت معارف جنگ در دانشگاه شهید ستاری گفت: فرهنگ دفاع مقدس مجموعهای از دستاوردهای بزرگ فرهنگ حماسه، شجاعت، رشادت، معنویت، ولایت مداری و رشادت و ایثارگری رزمندگان اسلام در طول هشت سال دفاع مقدس در جبهههای نبرد حق علیه باطل است. شناساندن درست الگوهای ایثارگری به نسل جوان میتوان به پرورش نگرشی مثبت نسبت به فرهنگ ایثارگری و در نتیجه رفتارهای ایثارگرانه در جامعه پرداخت.
امیر سرتیپ دوم رودباری گفت: دفاع مقدس کشور عزیزمان دارای بهترین الگوهای ایثار، شجاعت، سلحشوری، رشادت است که آشنا شدن نسل جوان با این الگوها موجب آشنایی آنها با ریشههای فرهنگی و تاریخی کشور که برگرفته از فرهنگ عاشورایی است.