از خیّران و ماندگاران فعال در عرصه روستاها در ارتباط تصویری معاون اول رییس جمهور تجلیل شد .
به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان در آیین تجلیل از خیران و ماندگاران فعال در عرصه روستاها در ارتباط تصویری معاون اول رییس جمهور؛ از 30 خیر استان کرمان قدردانی شد.
معاون اول رییس جمهوردر ارتباط ویدئو کنفرانسی گفت :در کنار تلاش و اقدامات دستگاه های دولتی و حاکمیتی، گروه خیران به صورت فردی و یا شبکه ای بخشی از دغدغه های اقشار ضعیف جامعه را برطرف میکنندو اقدامات آنان منجر به تقویت همبستگی ملی و نیز افزایش قوام و دوام جامعه می شود .
جهانگیری در ادامه با بیان اینکه روستاییان و عشایر افرادی مولد و تولیدکننده هستند و با حداقل امکانات زندگی می کنند، گفت: بسیاری از شخصیت های ملی، فرهنگی و مذهبی کشور از دل روستاها و عشایر آمده اند و توانسته اند کارهای بزرگ و ماندگار در تاریخ انجام دهند.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه حدود 26-27 میلیون نفر از جمعیت کشور عشایر و روستاییان هستند افزود: در راستای عدالت آموزشی باید روستاهای کشور از مدارس و امکانات آموزشی همانند شهرها برخوردار باشند و این موضوع در سایر خدمات نظیر امکانات بهداشتی و درمانی نیز صادق است.
وی توجه به روستاها را از مهمترین نمادهای عدالت برشمرد و گفت: توجه به روستاها از آرمان امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری است و باید تلاش کنیم تمامی شئون عدالت در مناطق روستایی کشور اجرایی شود.
معاون اول رییس جمهور افزود: خیران کشور طی سالیان گذشته در زمینه های مختلف از جمله مدرسه سازی گام های بزرگی برداشته اند به گونه ای که امسال دو هزار و 500 میلیارد تومان برای ساخت مدرسه از سوی خیرین هزینه شده است.
جهانگیری ابرازامیدواری کرد: با فعالیت شورای عالی توسعه روستا و عشایر شاهد سیاست گذاری های مناسب و اصلاح برخی سیاست های غلط باشیم به گونه ای که مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها اتفاق بیفتد و حاشیه نشینی که یکی از دغدغه ها در حوزه آسیب های اجتماعی است، ساماندهی شود.
وی افزود: با کمک خیرین امکان رفع آسیب های اجتماعی و ساماندهی حاشیه نشینی میسر است و نام نیک خیرین در تاریخ کشور ماندگار خواهد شد.
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر حمایت دولت از خیران ، از استانداران خواست با اهتمام جدی با کمک خیّران در طرح حمایت از ایتام کمیته امداد امام خمینی(ره) هیچ یتیمی بی پناه نباشد.
علی زینیوند استاندار کرمان هم گفت: تاکنون برای خیران استان کرمان فعالیتی به صورت منسجم صورت نگرفته لذا دفتر امور اجتماعی استانداری کرمان باید فعالیتهای این حوزه را سازماندهی کند و کمیته امداد و بهزیستی در آن ایفای نقش کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان هم با اشاره به سکونت حدود 40 درصد جمعیت استان در روستاها افزود: 11200 آبادی با 2460 دهیاری مصوب داریم و در عرصه های مختلف 635 تشکل مردمی و 3500 خیر فعالند.
موسوی همچنین از فعالیت 120 گروه جهادی 35 گروه نیکوکاری در استان کرمان خبر داد و تصریح کرد هزینه 450 میالیارد تومانی در مدرسه سازی، 35 میلیارد تومانی در بهداشت و 15 میلیاردی در کرونا در کنار اهدا 1850 سری جهیزیه بخش هایی از کمک خیران در استان کرمان است.