معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری:در حال حاضر به ازای هر ۹ هزار و ۱۳۷ نفر در استان یک داروخانه ایجاد شده است.
وی، کاهش اقلام دارویی تجویز شده در راستای تجویز و مصرف منطقی دارو را از دیگر تحولات مثبت استان در حوزه غذا و دارو عنوان کرد و گفت: در همین راستا میانگین اقلام دارویی در استان از ۴.۷۹ در سال ۷۷ به ۲.۵۳ در سال ۹۹ کاهش یافته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با توصیه نسبت به مصرف مواد غذایی سالم، گفت: ۹۸.۴ درصد محصولات غذایی تولیدی استان دارای نشانگرهای رنگی تغذیهای هستند.
محمدی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیهای علاوهبر درج مقادیر شاخصهای مربوط به قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در هر سهم از ماده غذایی، به مصرفکننده کمک میکند تا بتواند با یک نگاه سریع و آسان و بر اساس کدهای رنگی سبز، نارنجی و قرمز، ماده غذایی را در این چهار شاخص مهم ارزیابی کرده و مناسبترین انتخاب را در کمترین زمان انجام دهند.
وی با اشاره به فعالیت ۲۰ کارشناس کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در استان، تصریح کرد: صدور شناسه نظارت بهداشتی برای کارگاههای تولید مواد غذایی و صدور پروانه مسئولان فنی واحدهای تولیدی از مهمترین وظایف این معاونت در راستای نظارت بر عرضه مواد غذایی سالم به شهروندان است.
رنگ قرمز به معنای وجود مقادیر زیاد قند، چربی، نمک یا اسید چرب ترانس در ماده غذایی، رنگ نارنجی به معنای متوسط مقادیر و رنگ سبز به معنای وجود مقادیر اندک در ماده غذایی است که محصولات غذایی با نشانگرهای سبز بهترین و مناسبترین انتخاب از حیث تغذیهای است.