نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی معرفی آموزههای قرآنی و سیره اهل بیت (ع) را کلید حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آیت الله دری نجف آبادی در نشست هماهنگی برگزاری همایش ملی علل و پیامدهای فقر و راهکارهای مبارزه با آن در کلام و سیره امام علی(ع)،معرفی آموزههای قرآنی و سیره اهل بیت (ع) را کلید حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی دانست که باید مورد توجه دستگاههای مسئول قرار گیرد.
وی افزود: دین مبین و فرهنگ اسلامی الگوها و اسوههای زیادی برای زندگی دارد که با اتکا بر آنها میتوان مانع بروز بسیاری از چالشهای فرهنگی در جامعه شد.
او اضافه کرد: با مدیریت و استفاده بهینه از منابع موجود و حذف هزینههای غیر ضروری میتوان کارهای بزرگی در جهت معرفی الگوهای اسلامی و حل چالشهای فرهنگی در جامعه انجام داد.
نماینده، ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: باید از هر ابزاری در راستای گسترش فرهنگ قرآن و اهل بیت در جامعه استفاده شود.
او تصریح کرد: برگزاری همایشها و جشنوارههای مختلف از جمله همایش ملی علل و پیامدهای فقر و راهکارهای مبارزه با آن در کلام و سیره امام علی (ع) میتواند آثار و برکات بیشتری به همراه داشته باشد.
آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: برنامههای فرهنگی و تبلیغی نه تنها باید در مساجد و تکایای مطرح شهرها اجرا شوند بلکه باید مناطق حاشیهای و محروم هم شناسایی و با اجرای برنامههای مختلف فرهنگی در آنها گامی در جهت اصلاح آن مناطق برداشت.
او به فضیلتهای ماه رجب اشاره کرد و گفت: ماه رجب ماه باعظمتی است که باید از هر لحظه استفاده و بهره کافی ببریم.
دبیر بنیاد غدیر استان مرکزی هم با تشریح ویژه برنامه های ولادت حضرت علی(ع) گفت: به مناسبت میلاد پربرکت امیرمومنان(ع) برنامه های مختلف با همکاری دستگاه های مختلف برگزار می شود که سیره فقرزدایی و توجه به ولی نعمتان محور مهم این برنامه هاست.
حجت الاسلام مرادی از برگزاری همایش علمی علل و پیامدهای فقر و راهکارهای مبارزه با آن در کلام و سیره امام علی(ع) خبرداد.
او ابعاد فقر از نگاه امام علی(ع) در حوزههای فقر فرهنگی، زمینهها، آثار و پیامدهای آن و علل وقوع و آثار مخرب آن و آسیبهای برآمده از فقر را از مهمترین محورهای این همایش عنوان کرد .
در نشست هماهنگی برگزاری همایش ملی علل و پیامدهای فقر و راهکارهای مبارزه با آن در کلام و سیره امام علی(ع)، شمار مقالات ارسالی به دبیرخانه بیش از 300 اثر اعلام و مقرر شد آثار برگزیده روز ششم اسفند در مراسم اختتامیه معرفی شوند.