وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ابلاغیهای فرماندهی عملیات بهداشت و درمان مدیریت کرونا در استان خوزستان را به آقای دکتر فرهاد ابول نژادیان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز، محول کرد.
متن کامل ابلاغ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این شرح است.
جناب آقای دکتر ابول نژادیان
رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز
نظر به اینکه شرایط ویژه استان از جهت مدیریت بیماری COVID-۱۹ نیازمند فرماندهی واحد عملیاتی به منظور مبارزه موثر با این بیماری میباشد، لذا فرماندهی عملیات بهداشت و درمان در سطح استان به جنابعالی محول میشود تا با بکارگیری کلیه امکانات، تجهیزات و همکاران ارجمند به ویژه روسای محترم دانشگاه و دانشکدههای علوم پزشکی استان در مدیریت به هنگام بیماری مذکور اقدام نمایید.
انتظار میرود موارد زیر مورد توجه ویژه قرار گیرد:
۱-نظارت بر اجرای پروتکلها با مشارکت استاندار محترم، فرمانداران، بخشداران و کلیه مسئولین سازمانها و نیروهای موثر، به نحو قابل توجهی افزایش یابد.
۲-بیماریابی و افزایش تست (Rapid و PCR) گرچه افزایش قابل توجهی داشته، مع الوصف ضرورت ایجاب مینماید تا با انجام تستهای بیشتر، افراد مبتلا و سایر افرادی که با مبتلایان در تماس نزدیک بوده اند مورد شناسائی قرار گیرند.
۳-همانگونه که قبلا ابلاغ شده و در نشست روز گذشته روسای محترم دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی مطرح گردید، تعدادی از نمونههای گرفته شده همه روزه جهت سکانس ژنتیکی از نظر جهش ویروس به مبادی ذی ربط ارسال گردد. بدیهی است در این رابطه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی میتواند راهگشا باشد.
۴-گرچه به لطف الهی با نصب دستگاههای اکسیژن ساز کمبود اکسیژن نسبت به دورههای قبل مرتفع گردیده، با این وصف دقت نمایید آمادگی بیمارستانها از کلیه جهات به منظور پذیرش موج احتمالی بستری تامین گردد.
۵-با توجه به شیوع بیشتر بیماری در قسمتهای جنوبی استان و شیوع کمتر آن در قسمتهای شمالی، ضروری است از هر گونه تردد از مبداء یا به مقصد مناطق آلوده (قرمز و نارنجی) به شدت جلوگیری شود.
۶-با توجه به ورود مسافرین از کشور عراق از طریق مرزهای چزابه و به خصوص شلمچه، کنترلهای مرزی در این مناطق به شدت افزایش یابد. لازم است از کلیه مسافرین ورودی تست Rapid و همزمان آزمایش PCR انجام شود و تا حصول اطمینان از عدم آلودگی، شرایط قرنطینه اعمال گردد. در این راستا استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و استقرار آن در منطقه مرزی جهت تسریع در انجام آزمایشات مفید خواهد بود. پرداخت وجه آزمایشات انجام شده به عهده مسافرین ورودی میباشد.
ضروری است، گزارش وضعیت استان در پایان هر روز و یا در شرایط اضطراری در هر لحظه عنداللزوم برای اینجانب ارسال گردد.