مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در ارتباط با برنامه پیگیری شبکه خبر درباره چگونگی نسخهنویسی پزشکان به صورت الکترونیکی توضیحاتی داد.
همچنین اگر بیماری به پزشک مراجعه کرد و پزشک نخواست نسخهنویسی الکترونیک کند، میتواند نسخه را در دفترچه بیمار بنویسد.
وی افزود: در صورتی که بیمهشده، دفترچه درمانی به همراه نداشت، پزشک میتواند نسخه را در سرنسخه مخصوص مطب خودش بنویسد و با درج کد ملی بر روی نسخه، بیمار میتواند به داروخانه مراجعه و خدمات دریافت کند.
دکتر غفاری با بیان اینکه در حال حاضر دو طرح داریم، گفت: نسخه الکترونیک از دو سال پیش در سازمان تامین اجتماعی آغاز شده است. اما از اول اسفند طرح توقف انتشار دفترچه درمانی کلید میخورد و دفترچه جدیدی صادر نمیشود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره چگونگی دریافت نسخه به صورت الکترونیک از داروخانهها در هنگام قطعی سامانه تصریح کرد: اگر پزشک بر روی سامانه نسخهنویسی را انجام دهد، اما سامانه در داروخانه قطع باشد، امکان دریافت نسخه الکترونیک برای بیمار وجود ندارد.
وی ادامه داد: مزیتی که نسخهنویسی الکترونیک برای بیمه شدهها دارد این است که تا به امروز اگر بیماری به داروخانهای مراجعه میکرد و آن داروخانه بخشی از اقلام ثبت شده در نسخه را داشت، برگه را از دفترچه جدا میکرد و به همین دلیل بیمار نیاز به چند نسخه داشت، اما الان بیمار میتواند هر قلم موجود از دارو در هر داروخانه را با نسخه الکترونیکیاش دریافت کند و مشکلی از این بابت ندارد.