با توجه به شیوع کرونا و ترس از انتقال این بیماری، تعداد مشتری در تالار و رستورانهای همدان به طرز محسوسی کاهش یافته است.
ناصر قرهباغی با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون شیوع ویروس کرونا در چندین نوبت تالار و رستورانها را به تعطیلی کشانده افزود: درآمد صنف ما نسبت به سال گذشته کاهش ۱۰۰ درصدی داشته است و کمبود مشتری نیز بسیاری از همکاران ما را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه تعطیلی طولانی مدت تالار و رستورانها سبب پراکندگی مشتریان شده است اظهار داشت: ازسوی دیگربه دلیل ترس از انتقال ویروس کرونا بسیاری از مردم تمایلی به مصرف غذاهای رستورانی ندارند.
قره باغی با تأکید بر اینکه تاکنون هیچ گونه حمایتی از سوی دولت و مسئولان استانی از همکاران ما نشده است گفت: یک وام ۷۰ میلیونی برایمان در نظر گرفتند، اما شرایط اخذ آن بسیار دشوار بوده و بانکها هم همکاری نمیکنند.
وی به گرانی موادغذایی و کالاهایی مانند برنج، گوشت و روغن اشاره کرد و اظهار داشت: افزایش قیمت این کالاها سبب بالا رفتن نرخ غذاهای رستورانی شده است.
قرهباغی از تشدید نظارت مستمر بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی در رستورانها خبر داد و بیان کرد: فاصله قرارگرفتن صندلیها از یکدیگر افزایش یافته و ورود افراد بدون ماسک به داخل محوطه ممنوع است.