ششمین همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان در قالب ارتباط ویدیوکنفرانس در مشهد آغاز به کار کرد.
محمود محمودزاده افزود: صنعتی سازی ساختمان در کشور باید به ۴۰ درصد برسد، زیرا با صنعتی سازی هم میتوان کیفیت ساخت و سازها را افزایش و هم قیمت تمام شده مسکن را کاهش داد.
وی افزود: در طرح اقدام ملی مسکن تاکید بسیار بر استفاده از روشهای صنعتی سازی، استفاده از مصالح نوین ساختمانی در طرحهایی با مقیاس بزرگ و استفاده از طراحی بهینه در فضاهای استاندارد برای هر واحد مسکونی به منظور افزایش تولید در هر بخش با هدف کاهش پرت مصالح ساختمانی و افزایش بهره وری و کاهش مصرف انرژی در ساختمانها شده است.
محمودزاده ادامه داد: در این طرح همچنین بر طراحی بهینه معماری ساختمان، طراحی تاسیسات و برق براساس اصلاح الگوی مصرف انرژی و استفاده بهینه از نور خورشید و طرحهای نوین تولید انرژی در محل مانند پنلهای خورشیدی و همچنین تولید برق و تامین گرمایش و سرمایش در محل تاکید شده است.
وی ادامه داد: انتظار میرود دبیرخانه همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساخت از طریق انجام فعالیتهای مطالعاتی، تحقیقاتی و پژوهشی و همکاری با مراکز دانشگاهی و انجمنهای علمی و صنفی، کارخانجات و تولیدکنندگان مصالح ساختمان، مشاوران، پیمانکاران و بهرهمندان زمینهای صنعتی، صنعتی سازی و رشد و توسعه نوین صنعت ساخت و ساز را فراهم سازد.
محمودزاده گفت: برگزاری همایشهای ملی با موضوعات تخصصی فرصتی برای ارایه و معرفی دستاوردهای علمی مطالعات و تحقیقات انجام شده و محفلی برای تبادل نظر و اطلاعات بین دست اندرکاران صنعت ساختمان است.
دبیر اجرایی این همایش هم در مراسم آغازین آن در محل استانداری خراسان رضوی گفت: دبیرخانه همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان از سال ۱۳۸۶ به دستور وزیر وقت راه و شهرسازی با توجه به قطب بودن مشهد در استفاده از فناوریهای نوین صنعت ساختمان، تاسیس شده است.
محمدرضا مهردوست افزود: نخستین دوره همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان سال ۱۳۸۷ برگزار و برنامهریزی پیرامون برگزاری ششمین دوره آن از شش ماه پیش آغاز شد.
وی موصوع ششمین همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان پیرامون را "انرژی، محیط زیست، صنعتیسازی، ایمنی و ساخت" اعلام و بیان کرد: شرکت کنندگان در آن از امتیاز یک دوره ارتقا پایه رشتههای هفتگانه نظام مهندسی بر اساس مجوز دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی برخوردار میشوند.
دبیر اجرایی همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان ادامه داد: هزار و ۱۰۰ نفر از سراسر کشور در این همایش به صورت ویدیوکنفرانس حضور دارند که در قالب ۳۳ کارگاه تخصصی پیرامون محورهای آن در هفت رشته مهندسی عمران، معماری، شهرسازی، نقشهبرداری، ترافیک، مکانیک و برق آگاهی کسب کرده و تبدال نظر میکنند.
مهردوست افزود: برگزاری ۳۳ کارگاه همایش از امروز ۲۶ بهمن ماه در قالب ارتباط ویدیوکنفرانس تا چهارشنبه هفته جاری ادامه دارد.