مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: تولیدکنندگان شیرینیهای سنتی یزد نباید از روغن و شکر بازار آزاد استفاده کنند و باید برای آنها چاره اندیشی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، عباس تابش در ادامه سفر خود به استان یزد در بازدید از یک واحد تولید شیرینی سنتی در یزد اظهار داشت: روغن و شکر از مواد اولیه ضروری شیرینی پزی است و اگر تولیدکننده ناچار به تامین آن از بازار آزاد شود، بر قیمت تمام شده شیرینی اثر میگذارد.
وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد برای جلوگیری از گران شدن شیرینی باید برای تامین شکر و روغن واحدهای سنتی پز در یزد چاره اندیشی کند.
در این واحد تولیدی بالغ بر ۱۵ نوع شیرینی سنتی یزد تولید میشود و میزان تولید روزانه به حدود یک تن میرسد.