معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: مبارزه با قاچاق پوشاک در سطح عرضه عملیاتی شده و به اهتمام تولیدکنندگان داخلی نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، عباس تابش در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان یزد از دخانیات و پوشاک به عنوان دو حوزه مورد توجه در زمینه مبارزه با قاچاق یاد کرد و گفت: در این دو حوزه شناسه و رهگیری انجام شده و خوشبختانه با این اقدام، استفاده از پوشاک داخلی افزایش یافته است، اما ایجاد زنجیرههای ارزش افزوده را نیز در برنامه داریم.
وی با اشاره به اینکه برای ایجاد زنجیرههای ارزش افزوده باید بحث قاچاق را به صفر برسانیم، افزود: سال گذشته بحث مبارزه با قاچاق پوشاک در سطح عرضه عملیاتی شد، اما به لحاظ ملاحظات کرونایی، امکان اجرای کامل طرح فراهم نشد، ولی دوباره با قدرت و اهتمام بیشتری پیگیری خواهد شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه نیاز به همکاری تولیدکنندگان داخلی در زمینه مبارزه با قاچاق داریم، تصریح کرد: اگر تولیدکنندگان داخلی، شناسهها را برای تولیدات داخلی استفاده کنند، برخورد با پوشاک قاچاق تسهیل میشود.
تابش در مورد نظارت بر بازار شب عید اظهار داشت: نظارت بر بازارهای شب عید امسال از ۱۵ بهمن آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت، اما بر اساس تفاهمنامه امضا شده با تعزیرات حکومتی، امسال گشتهای مشترک خواهیم داشت.
وی با اشاره به اینکه ۳۵۰ شعبه تعزیرات حکومتی در کل کشور دایر است، افزود: ۱۵۰ شعبه معادل ۴۰ درصد شعب تعزیرات برای بازرسیها تعطیل میشد که این امر اطاله دادرسی حتی تا سه سال را به دنبال داشت، اما امسال با فعال کردن گشتهای بازرسی، این رویه اصلاح شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: حضور در استانها و تنظیم بازار و نظارت بر تامین کالاها را نیز در برنامه قرار دادهایم و امیدواریم با حضور ملموستر در بازار بتوانیم آرامش را به بازار و مردم باز گردانیم.
تابش ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده در یزد برای رسیدگی به شکایات مردم تأکید کرد: یزد در این زمینه جزو اولینهاست و شأن مصرف کننده در این استان رعایت و به شکایات آنها رسیدگی میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نگرانی امام جمعه یزد در مورد وابستگی کشور به نهادههای دامی در حالی که امکان تولید در کشور وجود دارد، تصریح کرد: باید به جای کشت برخی محصولات غیرضروری، به سمت تولید محصولات استراتژیک از جمله نهادههای دامی برویم، زیرا در حال حاضر بازار پروتئین کشور وابسته به نهادههای دامی است.