کاهش نارسایی قلبی نوزاد با مصرف اسیدفولیک
طبق نتایج یک مطالعه جدید، مصرف مواد غذایی مملو از اسید فولیک با کاهش ریسک تولد نوزاد مبتلا به نقایص قلبی مرتبط است.
به گزارش گروه وب گردی
خبرگزاری صدا و سیما؛ محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا دادههای حدود ۶ میلیون تولد نوزاد در کانادا را بررسی کردند. این تولدها مربوط به سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۱ بود. در سال ۱۹۹۸، غنی سازی مواد خوراکی با اسید فولیک برای تمام انواع آردها، پاستا و آرد ذرت الزامی شده بود.
در طول دوره مطالعه، در مجموع ۱۱ درصد کاهش در نرخ بروز نقایص مادرزادی قلبی مشاهده شد، اگرچه کاهش در تمامی انواع نقایص قلبی موجود در هنگام تولد مشاهده نشد.
محققان دریافتند بیشترین میزان کاهش (بین ۱۵ تا ۲۷ درصد) در نقایص ساختاری قلب، نظیر سوراخ در دیواره قلب یا باریک شدن شریان اصلی (آئورت) که خون را از قلب به بدن میرساند، مشاهده شد.
طبق این یافته ها، هیچ میزان کاهشی در نقایص قلبی ناشی از ناهنجاری در تعداد کروموزومهای نوزاد در هنگام تولد مشاهده نشد.
به گفته محققان، کمبود اسید فولیک در طول بارداری میتواند موجب بروز برخی مشکلات شود. این مشکلات شامل آنمی (کم خونی) و نقایص مربوط به مجرای عصبی است.
زنان باید قبل از تصمیم به بارداری مصرف مکملهای اسید فولیک را آغاز کنند چراکه میزان کافی این ترکیب از طریق رژیم غذایی تامین نمیشود.