پرداخت تسهیلات ۹۰۰ میلیارد تومانی اشتغال روستایی در کشور
بانک توسعه تعاون در قالب سامانه کارا ، امسال حدود ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در حوزه اشتغال روستایی کشور پرداخت کرده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران؛ معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری مازندران در ساری گفت: در حوزه اشتغال روستایی در کشور امسال حدود ۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک توسعه تعاون در قالب سامانه کارا پرداخت شده است.
محمد جعفر کبیری افزود: در مجموع حدود ۷۰ درصد از منابع مالی و تسهیلاتی ۲۱ هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده برای امسال از سوی بانک توسعه تعاون باید به شرکتهای تعاونی اختصاص مییافت که میزان در مقایسه با پارسال حدود ۶۰ درصد افزایش دارد.
وی میزان تسهیلات پرداختی از سوی بانک توسعه تعاون در سال گذشته را حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
معاون وزیر تعاون با اشاره به درخواست شرکت تعاونی باغداران مازندران برای تامین اعتبار مورد نیاز خرید پرتقال نوروزی، ادامه داد: برای رفع مشکل مالی خرید پرتقال شب عید کشور خط ویژه اعتباری در بانک توسعه تعاون استان مازندران راه اندازی شده است.
وی افزود: از محل این خط اعتباری ویژه حدود ۴۵ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید میوه شب عید کشور به شرکتهای تعاونی باغداران مازندران پرداخت میشود.
کبیری، تداوم این خط اعتباری را برای سالهای آینده مشروط به همکاری دو جانبه شرکتهای تعاونی باغداران با بانک توسعه تعاون برشمرد.
تسهیلات پنج میلیارد ریالی دانش بنیانها وثیقه نمیخواهد
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از سیاستهای دولت در تحقق جهش تولید و اقتصاد مقاومتی را حمایت از شرکتهای دانشبینان برشمرد و گفت: این شرکتها برای پرداخت تسهیلات تا سقف پنج میلیارد ریال نیاز به وثیقهسپاری ندارند.
کبیری افزود: تسهیلات پرداختی به این شرکتها تا سقف پنج میلیارد ریال از سوی صندوق توسعه سرمایه گذاری تعاون با هدف کاهش ریسک مورد ضمانت قرار میگیرد.
معاون وزیر تعاون با اشاره به پیش بینی سهم ۲۵ درصدی تعاونیها در تولید ناخالص داخلی کشور، گفت: با وجود حمایتهایی که از بخش تعاون در اقتصاد صورت میگیرد، تاکنون این امر در حوزه تعاونی محقق نشده است.
وی مشکلات فرهنگی در حوزه کارهای مشارکتی را دلیل اصلی عدم دستیبابی به این موفقیت از سوی شرکتهای تعاونی دانست و افزود: برای فرهنگ سازی در حوزه تعاون، دستورالعمل احیاء تعاونیهای دانش آموزش پس از هفت سال پیگیری در روزهای اخیر ابلاغ شده است.
کبیری هدف اصلی از تدوین این دستورالعمل را فرهنگ سازی در حوزه تعاونیها برای افزایش سطح مشارکت مردم در این فعالیتها برشمرد.
وی ایجاد سامانه جامع هوشمند نظارتی بخش تعاون و راه اندازی پنجره واحد را هم از مهمترین راهکارها برای اعتماد سازی عمومی حوزه تعاونی در سطح ملی بیان کرد.